Klemmen

Statiefklemmen voor het laboratorium kopen? InstruLabo heeft een compleet assortiment voor verschillende laboratorium statiefklemmen met diverse toepassingen.

... Lees meer
Producten 1-24 van 49
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Diverse soorten statiefklemmen

Buretklem

Hiermee bevestigt u eenvoudig één of twee buretten aan een statief. Snel en betrouwbaar met de verende modellen, die automatisch met voldoende kracht de buret of buretten op de plaats houden. Liever zelf de regie over de klemkracht? Met de andere draait u zelf het klemgedeelte zo strak als u wil.

DubbelKlem

Dubbelklemmen zijn onmisbaar als schakel tussen de uiteindelijke klem en de statiefstaaf. Een dubbelklem is nodig in combinatie met alle klemmen zonder mof.

Kettingklem

Voor het bevestigen van een cilindrisch gevormd vat. Dit vat wordt helemaal omsloten en is ook ideaal toepasbaar om een container waar in geroerd wordt met een roermotor, op de plaats te stabiliseren.

Koelerklem

Doordat deze draaibaar is, kan de koeler altijd in de ideale positie geplaatst worden in uw opstelling.

Statiefklemmen met ronde bek kunnen gebruikt worden voor cilindrische vormen, zoals onder andere buizen.

Statiefringen

Statiefringen worden gebruikt om scheitrechters aan een statief te bevestigen. Door een open ring te kiezen, is er altijd ruimte voor de kraan van de scheitrechter. Bij deze open uitvoering van de statiefring is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Anders hangt de scheitrechter scheef.

Tafelklem

Met een tafelklem maakt u een stabiel, gefixeerd statief aan de rand van een tafel (mits het tafelblad niet dikker is dan 50 mm).

Technico klem

De Technico klem staat ook bekend als universele klem: deze heeft een groot bereik en kan voor vele toepassingen gebruikt worden.

Vlak/hoek klem

Vlak/hoek klemmen hebben aan één kant een plat klemgedeelte en aan de anderen kant een gedeelte met een hoek van 90°. Daar waar de ronde statiefklemmen niet voldoende grip geven, voldoet vaak deze statiefklem wel.

Nog vragen?

Bent u geïnteresseerd in de klemmen van InstruLabo of in één van onze andere producten? Neem bij twijfels of vragen zeker even contact met ons op! Bij InstruLabo hebben we professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen.

Search engine powered by ElasticSuite