Cryobox

Een cryobox is een voorwerp dat speciaal ontworpen is om materialen op extreem lage temperaturen te bewaren. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn voor het bewaren van biologische monsters of andere stoffen die gevoelig zijn voor de omgevingstemperatuur. Cryoboxen zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk van het doel waarvoor ze worden gebruikt. Het gebruik van een cryobox vereist voorzichtigheid en kennis om ervoor te zorgen dat de stoffen op de juiste manier worden bewaard. Bekijk het volledige aanbod cryboxen hieronder en bestel eenvoudig online. Andere producten nodig? Kijk dan eens bij onze overige gebruiksartikelen.

... Lees meer
9 producten
Sorteer op

Toepassingen cryobox

Er zijn verschillende toepassingen voor een cryobox. Zo kan het voorwerp bijvoorbeeld worden gebruikt in de biomedische industrie om biologische monsters op te slaan voor onderzoek. Ook kan een cryobox worden gebruikt in de farmaceutische industrie om actieve stoffen op te slaan die gevoelig zijn voor veroudering. Cryoboxen kunnen ook worden gebruikt om stoffen te bewaren die anders snel zouden vervallen, zoals bloedplaatjes of zaadcellen.

Hoe werkt een cryobox?

Het gebruik van een cryobox vereist enige voorzichtigheid en kennis. Voordat u een stof in de cryobox plaatst, moet u ervoor zorgen dat deze op de juiste manier is verpakt om beschadiging te voorkomen. Bovendien moet u ervoor zorgen dat de cryobox op de juiste manier wordt gebruikt en onderhouden om ervoor te zorgen dat de stoffen op de juiste temperatuur worden bewaard. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u regelmatig de temperatuur van de cryobox controleert en deze eventueel aanpast als deze te hoog of te laag is.

Online bestellen bij InstruLabo

Heeft u de juiste cryobox voor uw laboratorium gevonden? Bestel dit product en andere artikelen, zoals optische instrumenten en chemicaliën, eenvoudig online. Werkt u met chemische stoffen in de cryobox die mogelijk schadelijk zijn voor uw gezondheid? Zorg dan dat u de juiste bescherming en veiligheidsmiddelen aanschaft, zodat u veilig werkt. Bekijk ons volledige assortiment met ruim 30.000 producten voor alle laboratoriumartikelen.

Heeft u vragen of opmerkingen of een cryobox, andere producten of onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundigen helpen u graag verder met persoonlijk advies.

Search engine powered by ElasticSuite