Cryo-etiketten

Deze duurzame witte cryo-etiketten op acrylbasis zijn ontworpen voor handmatige beschrijving en hechten betrouwbaar op kunststof, glas, en metaal. Geschikt voor extreme temperaturen van -196°C tot +100°C, zijn ze ideaal voor gebruik in koelkasten, cryogene omgevingen, en waterbaden. Ze kunnen zonder resten worden verwijderd, wat hergebruik bevordert en ze zijn geschikt voor het labelen van kleine containers zoals 1,5 - 2 ml tubes.

... Lees meer
Producten 1-24 van 37
Sorteer op

Overzicht van Cryo-Etiketten

Deze witte cryo-etiketten op acrylbasis zijn ontworpen voor handmatige beschrijving en zijn verpakt in rollen van 1000 stuks. Ze zijn ideaal voor gebruik in laboratoria waar robuuste en betrouwbare labeling noodzakelijk is.

Kenmerken en voordelen

Deze etiketten hechten stevig zonder uitdroging of afbladdering op diverse oppervlakken zoals kunststof, glas, en metaal, mits deze oppervlakken vetvrij zijn. Ze zijn speciaal ontworpen om onder extreme omstandigheden te presteren, met een temperatuurbestendigheid variërend van -196°C tot +100°C. Dit maakt ze perfect voor toepassingen in waterbaden, kookbaden, koelkasten, en cryogene opslagcondities.

Toepassing en functionaliteit

Deze cryo-etiketten zijn uiterst geschikt voor het markeren van kleine containers zoals 1,5 - 2 ml tubes, die veel gebruikt worden in biologische en chemische experimenten. De etiketten kunnen zonder achterblijvende resten worden verwijderd, wat de herbruikbaarheid van de gelabelde containers vergemakkelijkt.

Waarom kiezen voor deze Cryo-etiketten?

Kiezen voor onze cryo-etiketten betekent kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid in laboratoriumlabeling. De witte achtergrond zorgt voor goede leesbaarheid van handgeschreven teksten, terwijl het duurzame materiaal zorgt dat de etiketten intact blijven onder de meest veeleisende omstandigheden.

Cryo-Etiketten kopen bij InstruLabo

Zorg voor gestructureerde en betrouwbare labeling van uw laboratoriumsamples met onze hoogwaardige cryo-etiketten. Bezoek onze website voor meer informatie en om direct te bestellen. Voor specifieke vragen of advies over onze producten, staat onze klantenservice altijd klaar om u te helpen.

Search engine powered by ElasticSuite