Duran siliconen deksels/cilinderafdichting

NIEUW van DURAN: Siliconen afdichtingen voor cilinders, erlenmeyers en bekerglazen. Duran staat bekend om zijn slimme en kwalitatief hoogwaardige Duran glaswerk. Nu komt Duran met een zeer slimme en veilige manier om dit glaswerk af te dichten. Om besmetting in reacties in de laboratoriumomgeving te voorkomen heeft DWK Life Sciences een bijzonder veilige afdekvariant ontwikkeld: het innovatieve DURAN siliconen deksel.

... Lees meer
12 producten
Sorteer op

Veelzijdige en veilige siliconen afdichting:

De nieuwe DURAN siliconen deksels zijn er voor een verscheidenheid van glazen laboratorium toebehoren en hun verschillende vormen. Sluit met de autoclaveerbare DURAN siliconen deksels het vat en bescherm dit bijvoorbeeld tegen binnendringen van stof of spatten van de reactieoplossing. De geïntegreerde treklipjes zijn gemakkelijk te gebruiken met of zonder handschoenen en laten zich eenvoudig vormen.

Cilinderafdichting markeren:

Door de verschillende kleuren (cyaan, roze en groen) en de extra optie op het markeerveld kunnen duidelijke markeringen aangebracht worden om vergissingen te voorkomen.

Duurzame duran siliconen deksels/cilinderafdichting:

De DURAN siliconen deksels zijn gemakkelijk schoon te maken, vaatwasmachinebestendig en herbruikbaar. Hierdoor krijg je minder afval en wordt het milieu beschermd.

Vanwege de uitstekende rekbaarheid kan het DURAN siliconen deksel worden verschillende vaatdiameters en vormen volledig afgedekt. De brede overlappende rand van de siliconen deksel sluit goed met om vaatwand. Dit is vooral het geval bij roerprocessen, om lekkage of spatten van het reactiemedium te voorkomen. Vanwege toegepaste materialen is het DURAN siliconen deksel gemakkelijk schoon te maken, herbruikbaar en daarom een milieuvriendelijk en economisch alternatief voor voorheen gangbare afdekkingen.

Het gebruik van de Duran ciliconen cilinderafdichting:

Het DURAN siliconen deksel is gemaakt van rekbaar siliconen, chemisch bestendig en hittebestendig. Aanbevolen toepassingstemperatuur tussen -40 tot +180 ° C.
Opmerking: houd er rekening mee dat het materiaal door langdurige blootstelling aan een oplosmiddel kan zwellen. Producttoepassingen met direct contact met oplosmiddelen dient men vóór de start van het experiment zelf te testen en dienovereenkomstig te evalueren. Bovendien moeten de algemene veiligheids- en beveiligingsmaatregelen in acht worden genomen.

Search engine powered by ElasticSuite