Gasslang

Rubbber gasslang kopen? Bij InstruLabo zijn gasslangen per meter verkrijgbaar. Deze gasslangen hebben geen mantel en versterking en worden in Duitsland volgens DIN 30 664 deel 1 geproduceerd. Deze gasslangen zijn dan ook geschikt voor alle gassen volgens DVGW-werkblad G260. Werkdruk tot 100 mbar, DVGW-getest en geregistreerd.

Deze rubberen glasslang is van polychloropreen, roodbruin van kleur met een hardheid van 60 Shore A.

... Lees meer
9 producten
Sorteer op

Wilt u een rubbber gasslang kopen? Bij InstruLabo zijn gasslangen per meter verkrijgbaar. Deze gasslangen hebben geen mantel en versterking en worden in Duitsland volgens DIN 30 664 deel 1 geproduceerd. Deze gasslangen zijn dan ook geschikt voor alle gassen volgens DVGW-werkblad G260. Werkdruk tot 100 mbar, DVGW-getest en geregistreerd.

Deze rubberen glasslang is van polychloropreen, roodbruin van kleur met een hardheid van 60 Shore A.

Zelfklemmende gasslangen

Daarnaast heeft InstruLabo ook gasslangen in het programma, die voorzien zijn van een zelfklemmende aansluiting. Deze passen op de gasbranders volgens DIN 30 665 en zijn geschikt voor alle gassoorten volgens DVGW-werkblad G260. Door de toepassing van de zelfklemmende aansluiten zijn extra slangklemmen niet nodig. Ook deze gasslangen kunnen gebruikt worden tot een werkdruk van 100 mbar en zijn DVGW-getest en geregistreerd.

De BGI / GUV 850-0 (vanaf 12/08) schrijft het gebruik van DVGW-geteste slangen voor bij het gebruik van gasbranders.

Heeft u advies bij het selecteren van de juiste gasslang nodig? Neem gerust contact met ons op. 

Search engine powered by ElasticSuite