Sartorius

Bij InstruLabo hebben we diverse artikelen van Sartorius. U vindt bij ons onder andere de glasvezelfilters, aluminiumschalen, pipetpunten en membraanfilters van het merk. Daarnaast hebben we ook nog verschillende standaarden voor PICUS van Sartorius. Deze hebben we zowel met laadfunctie als zonder. Ook hebben we verschillende pipetpunten en pipetten. De Sartorius membraanfilters en safetyspace filters hebben we in veel verschillende maten zodat er zeker tussen zit wat u nodig heeft.

... Lees meer
20 producten
Sorteer op

Soorten Sartorius artikelen

Membraanfilters

Het membraanfiltratieproces is een fysieke scheidingsmethode die wordt gekenmerkt door het vermogen om moleculen van verschillende groottes en kenmerken te scheiden. De drijvende kracht hierbij is het verschil in druk aan de twee kanten van een speciaal membraan. 

Elektronische pipetten

Een Sartorius elektronische pipet is een digitaal geoptimaliseerde versie van een gewone pipet die iets meer functies beheert. Een pipet is een voorwerp dat gebruikt wordt om een hoeveelheid vloeistof op te zuigen en te verplaatsen. Naast elektronische pipetten hebben we ook kunststof en glaspipetten

Pipetpunten

De pipetten zijn vaak gemaakt uit verschillende soorten materialen en zijn altijd voorzien van een afneembare pipetpunt. Deze pipetpunten zijn gemaakt van materiaal dat waterafstotend is, zodat de pipet de juiste volumes blijft opnemen omdat er geen vloeistof in de punten blijft zitten. De Sartorius pipetpunten van volumepipetten zijn er in verschillende maten die elk bedoeld zijn voor een beperkt volumebereik.

Sartorius artikelen bij InstruLabo

Bij InstruLabo vindt u alle benodigdheden voor in het laboratorium. Dit varieert van een ruim assortiment aan chemicaliën, tot diverse pompen en ook voldoende bescherming en veiligheidsmiddelen die het werk een stuk veiliger maakt. In ons ruime assortiment aan laboratoriumartikelen vindt u ook producten van Sartorius. Deze vindt u bij ons in verschillende maten en hoeveelheden. Bekijk de volledige collectie om te zien welke opties we allemaal hebben. 

Sartorius artikelen kopen?

Heeft u interesse in de artikelen van Sartorius van InstruLabo of in één van onze andere producten? Neem indien u nog twijfelt of vragen heeft over één van onze producten zeker even contact met ons op! Bij InstruLabo hebben we professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen bij het vinden van de juiste artikelen.

Search engine powered by ElasticSuite