Seal-R

Seal-R-Film wordt gebruikt in laboratoria voor verschillende doeleinden. Het product is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat goed bestand is tegen veel verschillende chemische stoffen en verschillende temperaturen. In het laboratorium is een van de belangrijkste doeleinden waarvoor Seal-R-Film gebruikt wordt het afdichten van reageerbuisjes en andere verpakkingen om te voorkomen dat deze gaan lekken. Dit is vooral van belang tijdens het werken met gevaarlijke of kostbare stoffen. Verder kan Seal-R-Film gebruikt worden om kleine hoeveelheden vloeistoffen of poeders te verpakken voor bijvoorbeeld opslag of transport. Bekijk het volledige aanbod aan afdichtfolies hieronder en bestel eenvoudig online.

... Lees meer
8 producten
Sorteer op

Eigenschappen van Seal-R-Film

Seal-R-Film is een afdichtfolie dat gas- en waterdicht is. Dit betekent dat het materiaal gebruikt kan worden om stoffen te beschermen tegen lucht of vocht. Ook is het Seal-R materiaal hittebestendig, waardoor het folie zelfs bij hoge temperaturen gebruikt kan worden. Seal-R-Film is oprekbaar tot wel drie keer de originele lengte. Hierdoor kan het folie allerlei grote en onregelmatige vormen afdekken. Seal-R-film is ook nog eens erg duurzaam en kan voor langere tijd gebruikt worden zonder kapot te gaan of te vervormen. Het is belangrijk dat Seal-R-Film gebruikt wordt zoals de voorschriften aangeven. Ook is het belangrijk dat het materiaal wordt opgeslagen op een droge en koele plaats. 

Seal-R-Film bij InstruLabo

Bij InstruLabo vindt u alle benodigdheden voor in het laboratorium, waaronder dus ook Seal-R-Film afdekfolie. Gebruikt u dit product om chemicaliën in bijvoorbeeld reageerbuisjes af te dekken? Zorg dan dat u veilig te werk gaat met deze chemische stoffen. Lees altijd het veiligheidsvoorschrift van de stof en draag de benodigde beschermende kleding, zoals een labjas, oogbescherming en handschoenen. Bekijk ons uitgebreide assortiment om alle opties aan kleding en chemicaliën te zien.

Seal-R kopen?

Bent u geïnteresseerd in Seal-R-Film van InstruLabo of in een van de andere laboratoriumartikelen die we aanbieden? Bestel deze producten dan eenvoudig en snel online. Neem bij vragen of opmerkingen zeker even contact met ons op. Onze professionele adviseurs helpen u graag persoonlijk verder bij het vinden van de juiste laboratoriumartikelen.

Search engine powered by ElasticSuite