Vouwhanddoekjes

In elke laboratoriumomgeving staat hygiëne voorop. Vouwhanddoekjes zijn hierbij onmisbaar. Ze zijn praktisch, hygiënisch en altijd binnen handbereik. Daarmee dragen ze bij aan een schone en veilige werkomgeving in uw laboratorium. Vouwhanddoekjes komen dan ook goed van pas wanneer u bijvoorbeeld werkt met chemicaliën of andere stoffen. Kies voor maximale netheid en bestel uw vouwhanddoekjes vandaag nog bij InstruLabo!

... Lees meer
3 producten
Sorteer op

Papieren vouwhanddoekjes: essentieel voor iedere werkplek

Of u nu in een medisch laboratorium, een onderwijsinstelling of een industriële omgeving werkt, vouwhanddoekjes zijn een essentieel onderdeel van uw hygiëneplan. Ze helpen bij het snel en effectief drogen van de handen na het wassen, waardoor de verspreiding van ziektekiemen wordt geminimaliseerd. Natuurlijk is het belangrijk om daarnaast altijd andere producten te gebruiken die de hygiëne en veiligheid in uw omgeving waarborgen. Kijk daarvoor bij ons assortiment aan bescherming en veiligheidsmiddelen.

Milieuvriendelijk en efficiënt

De papieren handdoekjes van InstruLabo zijn gemaakt van duurzaam, gerecycled materiaal. Ze zijn niet alleen zacht voor de handen, maar ook voor de planeet. De vouwhanddoekjes zijn sterk en absorberend, wat zorgt voor een efficiënt gebruik en minder afval. In ons assortiment vindt u vouwhanddoekjes met één laag en met twee lagen. Welke keuze de beste optie is, is geheel afhankelijk van uw voorkeuren en doeleinden.

Diverse varianten vouwhanddoekjes

Of u nu op zoek bent naar eenlaagse of tweelaagse vouwhanddoekjes, bij InstruLabo vindt u een breed assortiment dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Onze vouwhanddoekjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en plooivormen, zodat ze perfect in uw bestaande dispensers passen.

Waarom kiezen voor papieren handdoekjes van InstruLabo?

InstruLabo staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze vouwhanddoekjes zijn geselecteerd op basis van strenge criteria, zoals absorptievermogen, stevigheid en milieuvriendelijkheid. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat u een product in handen krijgt dat aan de hoogste eisen voldoet.

Bestel eenvoudig online

Bij InstruLabo begrijpen we het belang van een schoon en veilig laboratorium. Daarom streven we ernaar om u de beste producten en service te bieden. Onze klantenservice staat klaar om u te adviseren over de meest geschikte vouwhanddoekjes voor uw situatie. Ervaar de kwaliteit en service van InstruLabo en bestel uw vouwhanddoekjes vandaag nog eenvoudig online.

Search engine powered by ElasticSuite