HIRSCHMANN Hematocriet capillair 75 µl 75 mm blauw (zonder heparine) (10x100 stuks)

Fabricaat Hirschmann (9100175).

HIRSCHMANN Hematocriet capillair 75 µl 75 mm blauw

  • Zonder heparine
  • 10x100 stuks
(0 reviews)
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:30
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wat is hematocriet?

De hematocriet capillairen worden gebruikt om de hematocrietwaarde te meten. Dit is het volume van het bloed dat door de rode bloedcellen wordt ingenomen, weergegeven als het totale bloedvolume. De hematocriet wordt bepaald door een buisje bloed te centrifugeren. Onderin van het buisje verzamelen zich dan de rode bloedcellen en daarbovenop de witte bloedcellen. Boven in de buis verzamelt zich het plasma. 

Gevaren rond hematocriet

Zowel een te hoge als een te lage hematocrietwaarde brengen gezondheidsrisico’s met zich mee. Mensen met een lagere hematocrietwaarde lijden aan bloedarmoede. Mensen met een te hoge hematocriet hebben viskeus bloed waardoor er meer risico’s zijn op hart- en vaatziekten. De normale hematocrietwaarde van vrouwen is lager dan die van mannen, dit komt doordat vrouwen met de menstruatie ijzer verliezen. Ook hebben mensen die op grote hoogte leven van nature een veel hogere waarde dan mensen die lager leven. 

Hematocriet capillairen kopen?

Bij InstruLabo hebben we alle benodigdheden voor in het laboratorium. Variërend van chemicaliën tot diverse gebruiksartikelen en verschillende pompen. Het hematocriet capillairen vindt u bij InstruLabo in een verpakking van 10x100 stuks en de capillairen zijn 75 mm in het blauw zonder heparine. Heeft u interesse in dit artikel of in één van onze andere producten? Neem bij twijfels of vragen zeker even contact met ons op. Bij InstruLabo hebben we professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen. 

Meer informatie
SKU 111.004
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:30
Neem contact met ons op
Search engine powered by ElasticSuite