pH strips

Wilt u pH Strips kopen? Bij InstruLabo kiezen wij voor de pH-Fix sticks. Dit zijn pH strips van zijn de ongeëvenaarde kwaliteit. Met deze pH-teststrips bepaalt u snel, eenvoudig en veilig de pH waarde van een vloeistof. 

Met de pH strips van pH Fix kunt u snel en gemakkelijk de pH-waarde direct op het gewenste punt testen. De pH strips zijn op elk moment klaar voor gebruik en hoeven niet te worden gekalibreerd, ingesteld of onderhouden. Daarom is de pH-bepaling met deze pH-teststrips zeer eenvoudig, ongeacht uw ervaring of chemische achtergrond.

... Lees meer
16 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Het gebruik van pH strips van FIX

Met pH strips van FiX kunt u door de lange plastic strook een veilige analyse uitvoeren. Hierdoor heeft u voldoende afstand tot de te meten oplossing. De lange plastic handgreep van de pH strips beschermt u veilig tegen contact met het monster. Het testen van de pH waarde van giftige, gevaarlijke of agressieve stoffen is dus op een veilige manier mogelijk. Er zijn meerdere bereiken van de pH strips te koop om een zeer exacte resultaten te krijgen. 

Welk bereik hebben pH strips?

De pH strips hebben maximaal 4 verschillende indicatorbereiken die het hele pH-bereik van 0-14 beslaan. U kunt kiezen uit pH strips met in totaal 14 verschillende meetbereiken. Zo kunt u de ideale pH strip voor uw toepassing te uitzoeken en kopen. De kleurenschaal is optimaal op elkaar afgestemd en uitgelijnd met de teststrookjes op de pH strips, wat leidt tot snelle, gemakkelijke en veilige pH-bepaling.

pH strips voor het zwembad kopen?

Voor het controleren van de pH waarde van uw zwembad, kunt u gebruik maken van pH strips met een bereik van 6.0-10.0. Voor een meer nauwkeurige aflezing kunt u hierbij ook pH strips met een bereik van 6.0-7.7 en pH sticks met een bereik van 7.5-9.5 kopen. Op deze manier krijgt u een exactere bepaling. 

Gepatenteerde technologie pH strips

De Fix pH strips hebben geen uitloop (bloedingen) door de kleurgebonden indicatorkleurstoffen. In tegenstelling tot gewoon indicatorpapier zijn de indicatorkleurstoffen in pH-Fix-teststrips chemisch gebonden aan de teststrookjes. Deze gepatenteerde technologie van deze pH strips van Fix voorkomt het uitlopen van kleurstoffen in het monster, zelfs in sterk alkalische oplossingen. Uw monster wordt niet besmet door indicatorkleurstoffen. Daarom kunt u de oplossing gebruiken voor verdere analyse.

Het kopen van pH strips met deze speciale niet-bloedende technologie biedt u extra voordelen:

  • Zelfs in zwak gebufferde oplossingen wordt een veilige en betrouwbare pH-bepaling mogelijk, omdat de pH strips lange tijd kunnen worden ondergedompeld totdat de uiteindelijke reactiekleur is ontwikkeld.
  • De kleuren van de afzonderlijke pH strips bloeden niet en mengen niet, wat een exacte vergelijking verzekert naar de kleurenschaal.
  • Uw monster is niet besmet door indicatorkleurstoffen.

pH strips kopen bij Instrulabo?

Naast de Fix pH-strips(of pH-sticks) heeft InstruLabo ook het standaard pH-papier in het programma. Wij helpen u graag bij het kopen van de juiste pH strips. Als u vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen. 

Search engine powered by ElasticSuite