Unisol pH indicator oplossingen

Unisol indicator oplossing kopen? Dat kan snel en eenvoudig bij Instrulabo! Bekijk hier eens het aanbod van pH indicator oplossingen van Unisol. Indicator oplossingen van Unisol worden onder andere gebruikt om de pH waarde in bijvoorbeeld zwak gebufferde oplossingen, schoon water, oppervlaktewater of zuren te meten. 

... Lees meer
3 producten
Sorteer op

pH indicator oplossing van Unisol

Het pH indicator oplossing wordt gebruikt om het pH-waarde in bepaalde oplossingen te kunnen meten. Hierbij kun je denken aan zuren, oppervlaktewater, schoon (drink) water en zelfs zwak gebufferde oplossingen. Wat zijn gebufferde oplossingen? Een bufferoplossing wordt ook wel een zuurteregelaar genoemd. Met een bufferoplossing kan men de pH waarde bij een mengeling van verschillende substanties constant houden. Met de pH indicator oplossingen van Unisol, kan dus gemeten worden of de pH waarde dus wel echt constant blijft. De pH indicator oplossing van Unisol geeft een betrouwbaar resultaat weer, ook in zwak gebufferde oplossingen.

De indicator oplossingen van Unisol worden geleverd in druppelflesjes van 100 ml, dat is voldoende voor ca. 500 metingen. Daarnaast wordt een kleurenschaal meegeleverd inclusief 1 plastic cuvet.

Hoe gebruik je de Unisol pH indicator oplossing?

  1. De indicator oplossing wordt direct op het monster toegepast in de bijgeleverde plastic cuvet.
  2. De oplossing inclusief het monster krijgt een bepaalde kleur. Op de kleurenschaal is gemakkelijk afleesbaar welke gradatie de pH waarde heeft.

Verschillende indicatoren van Unisol

Het diverse aanbod van Unisol bestaat uit een aantal verschillende producten. Zo hebben wij in ons assortiment:

  • Unisol cuvetten
  • Unisol 113 pH
  • Unisol 410pH

Unisol cuvetten

De cuvetten die nodig zijn voor het bepalen van de pH waarde zijn inbegrepen bij het testpakket van Unisol. In het testpakket zit 1 plastic cuvet. daarnaast zijn de cuvetten ook apart verkrijgbaar bij ons. 

Unisol 113 pH

In dit pH indicator pakket is het mogelijk om de pH waarde te kunnen meten met een gradatie tussen: 1 - 13. De gradaties zijn afgerond op hele getallen.

  • pH gradatie: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13

Unisol 410 pH

Voor een wat meer specifieke meting van de pH waarde, is de Unisol 410 pH indicator meer geschikt. Dit testpakket meet de gradaties vanaf 4 tot 10 en rond af op hele en halve waardes.

  • pH gradatie: 4,0 - 4,5 - 5,0 - 5,5 - 6,0 - 6,5 - 7,0 - 7,5 - 8,0 - 8,5 - 9,0 - 9,5 - 10,0

Unisol pH indicator oplossing kopen

Unisol levert betrouwbare metingen op en is eenvoudig om mee te werken. Heb je nog vragen of advies nodig over één van onze producten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Search engine powered by ElasticSuite