Cyanide

Cyanide testkit kopen? Dat kan uiteraard veilig en eenvoudig bij InstruLabo. Het is een erg giftige stof, het is dus belangrijk dat het kan worden aangetoond wanneer iets cyanide bevat.

... Lees meer
3 producten
Sorteer op

Wat is Cyanide?

Cyanide is een giftige chemische stof die vaak gebruikt wordt in de chemische- en metaalindustrie. Zo kent de stof nog veel andere industriële toepassingen. Het wordt onder andere gebruikt in goudmijnen om goud uit gesteente te winnen. Ook wordt het gebruikt in de sieraden- en foto-industrie. Daarnaast wordt het ook gebruikt in rattengif en voor de verdelging van insecten.

Omdat het een giftige stof is, is het van belang om goed te kunnen testen wanneer bepaalde materialen of substanties cyanide bevatten.

Verschillende soorten cyanide

Er bestaan veel verschillende soorten cyaniden. Waaronder waterstofcyanide, dit is de meest giftigste. Dit soort is een kleurloos gas met een amandelachtige geur. Waterstofcyanide komt vrij uit bijvoorbeeld verbrandingsmotoren.

Naast waterstofcyanide is er nog sprake van:

  • Natriumcyanide
  • kaliumcyanide
  • Ijzercyanide
  • Kopercyanide
  • Zilvercyanide
  • Joodcyanide

Cyanide bij InstruLabo

Bij InstruLabo hebben we alle benodigdheden voor in het laboratorium. Van allerlei chemicaliën tot laboratorium glaswerk, bescherming en zo hebben wij dus ook een ruime keuze aan cyanide. Dit vindt u bij ons in verschillende soorten, merken en hoeveelheden. Bekijk de volledige collectie om alle opties te bekijken.

Vragen of advies nodig?

Cyanide test kit kopen? Dat kan natuurlijk bij InstruLabo. Heeft u nog vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.

Search engine powered by ElasticSuite