Laden...

Keelwisser (wattentip) houten staafje 15 cm katoenen tip 5 mm (100 stuks)

€ 1,26
Kunnen wij u helpen? Mail of bel ons.
- +
  • Snelle en betrouwbare levering
  • Veilig online bestellen
  • ISO 9001:2015 gecertificeerd
  • Professioneel en persoonlijk advies
Gegevens

Hoe gebruikt u een keelwisser?

Een keelwisser lijkt op een wattenstaafje. Het wordt gebruikt om speeksel van de mens op te nemen. Een keelwisser wordt langs de keel gehaald en het monster wordt in een buisje gedaan. Dit buisje kan dan vervolgens naar een laboratorium worden opgestuurd. Op deze manier kunnen doktoren zien of u met een virus of een ziekte besmet bent. 

Als eerste is het belangrijk dat u goed uw mond met water spoelt. Hierna kunt u het beste even hulp vragen aan een vriend of familielid. Deze moet met de keelwisser speeksel van de binnenkant van uw keel schrapen. Doe dit voorzichtig en met beleid. U kunt het beste tegen de achterwand van de keel schrapen. Hierna kunt u het monster in een buisje doen en opsturen naar een laboratorium.  

Keelwissers worden veel in ziekenhuizen en huisartsposten gebruikt. Bij InstruLabo zijn er ook keelwissers van kunststof beschikbaar. Deze zijn van Polypropyleen (PP) gemaakt. Dit materiaal heeft een hoge chemische bestendigheid en heeft veel mechanisch uitstekende eigenschappen.  

De verschillende soorten wissers 

Deze keelwisser heeft een wattentip. Deze tip zorgt ervoor dat het speeksel goed aan de keelwisser blijft zitten. De staaf van de keelwisser is gemaakt van hout en is 15 cm lang. Deze keelwisser is 5 mm breed en kan per 100 stuks besteld worden. Een keelwisser wordt bij een keeltest gebruikt. Deze testen zijn accurater dan een normale "speekseltest". Speeksel wat uit de binnenkant van de mond komt is minder accuraat dan speeksel wat van de binnenkant van de keel en/of de neus is bemachtigd. Let op: er is een verschil tussen een keelwisser en een neuswisser. Gebruikt dus absoluut niet een keelwisser als een neuswisser en andersom ook niet. 

Keelwisser kopen bij InstruLabo

Bent u op zoek naar keelwissers? Heeft u nog vragen over keelwissers of over één van onze andere artikelen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Meer informatie
Meer informatie
SKU 0313M10010
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Keelwisser (wattentip) houten staafje 15 cm katoenen tip 5 mm (100 stuks)
Per 1 april 2022:
 
Voor levering in Nederland:
Tot €500,-- Orderkosten €15,-- (inclusief verzending)
 
Vanaf €500,-- geen orderkosten
 
Voor levering in België:
€ 25,-- orderkosten
 
Tarieven voor verzending naar een adres buiten Nederland of België zijn op aanvraag.
 
Alle hierboven vermelde bedragen zijn excl. 21% BTW
Over Instru-Labo
Sinds 1972 uw partner voor het laboratorium
 
Uw leverancier voor glaswerk op maat
 
Maatoplossingen voor uw werkproces(sen)
 
Voor reparatie van uw apparatuur en kostbaar glaswerk
 
InstruLabo is ISO 9001:2015 gecertificeerd
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken