Koelbroedstoven

Koelbroedstoven helpen u bij het op de juiste temperatuur houden van een afgenomen monster. De omgevingstemperatuur van onze koelbroedstoven is makkelijk in te stellen en aan te passen. Koelbroedstoven zijn er in allerlei soorten en maten en absoluut onmisbaar in het laboratorium.

... Lees meer
11 producten
Sorteer op

Koelbroedstoven: wat is het en hoe werkt het?

Een koelbroedstoof is een essentieel apparaat in het laboratorium. Met dit apparaat zorgt u namelijk voor een stabiele broedfase. De koelbroedstoof zorgt voor een invariabele omgevingstemperatuur en dankzij een speciaal ontworpen technologie, blijft de luchtcirculatie constant en het klimaat optimaal. 

De temperaturen van de koelbroedstoof kunnen enorm variëren, van onder het vriespunt tot wel 100 graden celcius. Dit hangt af van een koelbroedstoof met of zonder compressor koeling. Welke koelbroedstoof je ook kiest: temperatuurwisselingen kunnen uitgesloten worden. Het is mogelijk om koelbroedstoven in te stellen zoals jij dat wilt, zodat de temperatuur haar werk doet en de organismen lang bewaard en bestudeerd kunnen worden.

 

Koelbroedstoof

Koelbroedstoof kopen

Zonder een koelbroedstoof is een laboratorium niet compleet. Een koelbroedstoof kopen is daarom een absolute must. Voordeel: koelbroedstoven gebruiken weinig stroom. Daarnaast houden koelbroedstoven de temperatuur stabiel waardoor een door u afgenomen monster niet uit kan drogen. Dankzij de koelbroedstoof kan levensmiddelentechnologie optimaal werk leveren. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij!

Koelbroedstoven kopen doet u het beste bij InstruLabo. Wij leveren zeer gepersonaliseerd advies op maat om miskopen te voorkomen. Dit doen we door te luisteren naar uw wensen. Onze raadgeving is gebaseerd op weloverwogen beslissingen en ons specialisme in laboratoriummaterialen.

Laat ons u adviseren over het brede assortiment van de vele koelbroedstoven die wij hebben. Kijk bijvoorbeeld eens bij de MEMMERT koelbroedstoof, die maar liefst 256 liter opslag heeft!

Koopt u een koelbroedstoof bij InstruLabo, dan krijgt u:

  • InstruLabo maatwerk 
  • Oplossingsgericht advies door een van onze kundige medewerkers
  • Keuze uit een zeer breed assortiment

Vragen of onduidelijkheid?

Indien u nog twijfelt over vragen heeft over één van onze producten, neem dan contact met ons op. Bij InstruLabo werken professionele adviseurs die u graag verder helpen!

Search engine powered by ElasticSuite