Memmert

Memmert staat bekend om verschillende koude- en warmteapparaten. Daaronder vallen onder andere de Memmert stoof en Memmert oven. De Memmert stoof staat bekend om het aanhouden van een nauwkeurige en gelijkmatige temperatuurregeling. Het apparaat is eenvoudig in gebruik door het makkelijk te bedienen touchscreen. De oven van Memmert zal gegarandeerd altijd kwaliteit leveren. Bekijk alle Memmert-apparaten en toebehoren in ons assortiment en bestel eenvoudig online.

... Lees meer
Producten 1-24 van 52
Sorteer op

Toepassingen Memmert-apparaten

Apparaten van Memmert hebben verschillende toepassingen. De Memmert stoof heeft een temperatuurbereik van 10 °C tot boven de 300 °C. Dit Memmert-apparaat wordt onder andere gebruikt voor het drogen van poeders, glaswerk en papier, voor het testen van materialen en voor houdbaarheidstesten. Op het touchscreen van de Memmert stoof kan een timer worden ingesteld tot wel 99 dagen. De handgrepen zijn zo ontworpen dat de geïsoleerde deur gemakkelijk kan worden geopend met één hand of bijvoorbeeld een elleboog. De Memmert oven is zeer geschikt om materialen op een constante temperatuur te houden. Het touchscreen is ook op dit Memmert-apparaat zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te hanteren. Hetzelfde geldt voor de Memmert koelbroedstoof: nauwkeurige en stabiele temperatuurregeling en zeer gebruiksvriendelijk.

Veiligheid bij werken met Memmert stoof

De Memmert stoof zit vol met veiligheidssystemen die aangeven wanneer iets stuk is of als er iets mis is met de temperatuur. Het Memmert-apparaat geeft een alarmsignaal af, maar blijft doorwerken om de ingestelde temperatuur te behouden. Ook zijn er opties om een alarmsignaal naar een e-mailadres of een telefoon te versturen. Dezelfde veiligheidssystemen zijn beschikbaar bij de Memmert oven en koelbroedstoof.

Bestellen bij InstruLabo

Bent u overtuigd van de kwaliteiten van de Memmert stoof, oven en toebehoren en wilt u deze producten bestellen? Dan kan dat eenvoudig online. Ook andere producten, zoals bescherming en veiligheidsmiddelen, bestelt u snel online. Hiermee kunt u in een mum van tijd veilig te werk gaan met allerlei chemicaliën en apparaten, waaronder die van Memmert. In ons ruime assortiment aan koude- en warmte apparaten vindt u verschillende Memmert-apparaten. Bekijk de volledige collectie om alle opties te zien. 

Heeft u vragen of opmerkingen over de Memmert stoof, oven of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundigen staan voor u klaar en helpen u graag verder met deskundig advies op maat.

Search engine powered by ElasticSuite