Verwarmingsblok

Een verwarmingsblok is een apparaat dat gebruikt kan worden om bepaalde voorwerpen in te verwarmen. Het apparaat kent verschillende toepassingen in allerlei industrieën. In het laboratorium worden verwarmingsblokken veel gebruikt om vloeistoffen op te warmen tot bepaalde temperaturen. Ook kan een verwarmingsblok gebruikt worden om chemische reacties te veroorzaken tussen verschillende soorten stoffen. Dit maakt het apparaat nuttig in vrijwel ieder laboratorium. De verwarmingsblokken bij InstruLabo komen in verschillende maten. Bekijk het volledig assortiment en bestel uw verwarmingsblok eenvoudig online.

... Lees meer
6 producten
Sorteer op

Soorten verwarmingsblokken

Er zijn verschillende soorten verwarmingsblokken die nuttig kunnen zijn voor in het laboratorium. Een verwarmingsblok heeft namelijk openingen die voorkomen in verschillende maten. Hierdoor zijn sommige apparaten geschikt voor het verwarmen van kleine monsters, terwijl andere verwarmingsblokken geschikt zijn voor het verwarmen van grotere hoeveelheden. Er zijn ook verwarmingsblokken die in staat zijn om te werken onder een bepaalde druk, wat ideaal is voor in het laboratorium. Hiermee kunnen specifieke reacties onderzocht worden. 

Veilig werken met een verwarmingsblok

Verwarmingsblokken zijn veelvoorkomende apparaten in laboratoria. Het is belangrijk om tijdens het werken met deze apparaten de instructies van het apparaat te volgen. Ook is het van belang dat het verwarmingsblok op een stabiele en vlakke ondergrond staat. Draag tijdens het werken met een verwarmingsblok ook altijd beschermende handschoenen. Zorg er verder voor dat u, wanneer u met hete vloeistoffen of reactiemengsels gaat werken, ook andere veiligheidsmiddelen zoals lichaamsbescherming en oogbescherming draagt. 

InstruLabo: voor al uw laboratoriuminstrumenten

Bent u op zoek naar een verwarmingsblok van hoge kwaliteit? Dat zit u zeker goed bij InstruLabo! Heeft u daarnaast nog andere koude- en warmteapparaten nodig? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Met ons grote assortiment van meer dan 30.000 producten vindt u gegarandeerd de juiste producten voor in uw laboratorium. Bent u op zoek naar een specifiek product, maar kunt u het niet vinden? Laat het ons weten. We denken en kijken graag met u mee.

Verwarmingsblok kopen?

Heeft u het juiste verwarmingsblok voor in uw laboratorium gevonden? Of heeft u interesse in een van onze andere producten? Dan kunt u deze artikelen snel en eenvoudig online bestellen. Heeft u vragen of twijfelt u ergens over? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundigen helpen u graag verder met advies op maat.

Search engine powered by ElasticSuite