Verwarmingsplaten

Bij InstruLabo kunt u verschillende soorten verwarmingsplaten aanschaffen. Deze platen kunnen makkelijk vele soorten chemicaliën verwarmen. De chemicaliën die u opwarmt op een verwarmingsplaat komen altijd goed verdeeld op temperatuur door de precieze instellingen. U kunt kiezen voor een enkele verwarmingsplaat of meerdere naast elkaar. Het enige vereiste voor het werken van een verwarmingsplaat is een stopcontact.

... Lees meer
22 producten
Sorteer op

Wat is een verwarmingsplaat?

Een verwarmingsplaat is een handig middel wat u kan helpen om veel soorten chemicaliën op te warmen. De verwarmingsplaten van InstruLabo brengen veel voordelen met zich mee. Uw laboratorium glaswerk raakt niet beschadigd omdat u het gemakkelijk op de verwarmingsplaat kan zetten. Dit is een service wat een ring of statief niet kan bieden. Dit bespaart u schade aan uw laboratorium glaswerk en zo gaat het langer mee.

Ook is er een verbetering in de brandveiligheid door het ontbreken van een vlam. Ook heeft een verwarmingsplaat geen gasslangen. Deze kunnen lekken doordat ze niet goed aangesloten zijn of breken door hete voorwerpen en/of vlammen. U kunt verwarmingsplaten overal mee naartoe nemen. Een stopcontact is de enige vereiste voor de werking van een verwarmingsplaat. Zo bespaart u ook gaskosten en draagt u uw steentje bij aan het verbeteren van het milieu.

Gebruik verwarmingsplaten

De verwarmingsplaten van InstruLabo zijn eenvoudig te gebruiken. Plaats uw chemicaliën, bij voorkeur in laboratorium glaswerk, op de verwarmingsplaat en stel de gewenste temperatuur in. De verwarmingsplaat zorgt ervoor dat de chemicaliën gelijkmatig worden verwarmd. Om een verwarmingsplaat te gebruiken heeft u alleen een stopcontact nodig. Zo neemt u uw verwarmingsplaat makkelijk mee van lokaal naar lokaal. Ze zijn dus ook makkelijk mee te verhuizen. Let op: de verwarmingsplaat kan heel heet worden. Pas dus altijd op en draag beschermende middelen bij het gebruik van een verwarmingsplaat.

Verwarmingsplaten kopen bij InstruLabo

Wilt u verwarmingsplaten kopen? Bij InstruLabo zijn verwarmingsplaten verkrijgbaar in verschillende groottes. Heeft u nog vragen over verwarmingsplaten of over één van onze andere artikelen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

 

Search engine powered by ElasticSuite