MEDI-TEST Glucose (50 strips)

Bij InstruLabo kunt u gemakkelijk MEDI glucose test bestellen. In deze variant zitten 50 strips, zodat er meerdere malen getest kan worden. 

Fabricaat: Macherey-Nagel GmbH & Co KG (93001.002)

(0 reviews)
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:30
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wat is een glucose test?

De MEDI Glucose Test kan gebruikt worden om te constanteren hoeveel glucose er in een steekproef zit. Het is belangrijk dat het hoeveelheid glucose in het bloed niet te veel varieert. Een constante glucosehoeveelheid kan (meestal) een teken van een goede gezondheid zijn. Als er schommelingen in de glucosehoeveelheid is, kan er sprake van diabetes zijn. Als dit gehalte te veel daalt, kan er sprake van hypoglykemie zijn. Via een glucose test wordt er onderzocht wat de hoeveelheden glucose in uw lichaam is en hoeveel uw lichaam afstoot.   

Hoe werkt een glucose test?

De MEDI Glucose Test werkt op een simpele en efficiënte manier. Eerst bemachtigd u een sample, meestal urine, waarvan u gaat meten hoeveel glucose dit bevat. Dit kan aangeven hoeveel glucose het lichaam afstoot en hoeveel het van bijvoorbeeld frisdranken op heeft genomen. Vervolgens stopt u de sample op een van de strips, welke vervolgens verkleurt op basis van de hoeveelheid glucose die zich in het sample bevindt. Zelfs de kleinste veranderingen of onregelmatigheden kunnen via dit handige stripje aangegeven worden. 

MEDI Glucose Strips bij InstruLabo

Bij InstruLabo hebben we alle benodigdheden voor in het laboratorium. Van allerlei chemicaliën tot verschillende beschermingsmiddelen en zo dus ook glucose tests. Deze kunt u gemakkelijk online bestellen en laten afleveren. 

MEDI Glucose Test kopen?

Heeft u al gevonden wat u zocht? We hebben bij InstruLabo professionele adviseurs die u persoonlijk verder kunnen helpen als u ergens niet helemaal uitkomt. Neem bij twijfels of vragen dus zeker even contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder.

Meer informatie
SKU 439.002
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:30
Neem contact met ons op
Search engine powered by ElasticSuite