Meet- en Regeltechniek

Analytische balans kopen? Bij InstruLabo vindt u een uitgebreid assortiment van het fabricaat Kern. De analytische balansen onderscheiden zich door de hoge nauwkeurigheid en de lage prijzen.

Kern heeft het programma analytische balansen opgedeeld in meerdere serie, elk met hun eigen kenmerken en eigenschappen die een analytische balans dient te hebben.

... Lees meer
Producten 1-24 van 598
Sorteer op

Serie ABJ-NM:

De Kern serie analytische balansen is de bestseller onder de analyseweegschalen, met een hoogwaardig single-cell weegsysteem en ijkgoedkeuring [M].

Een interne justeerautomaat treedt bij deze analytische balans in werking bij een temperatuurverandering van meer dan 2 °C en werkt op tijd gestuurd om de 4 uur. Deze techniek waarborgt een grote nauwkeurigheid en maakt plaatsing van deze serie analytische balansen standplaatsonafhankelijk .

Single-cell geavanceerde technologie:

  • Weegcel uit één stuk, vervaardigd in een volautomatisch fabricageproces
  • Stabiel temperatuurgedrag
  • Korte stabilisatietijd: stabiele weegwaarden binnen 3 seconden (onder laboratorium omstandigheden)
  • Schokbestendige constructie
  • Hoge hoekbelasting

Serie ABP-(D)M:

Deze serie analytische balansen van Kern is voorzien van een OLED-display: dit waarborgt een optimale afleesbaarheid vanuit verschillende blikrichtingen.
Bovendien van een RS-323 en USB aansluiting voor overdracht van gegevens en aansluiten van diverse externe apparaten.
Voldoet aan alle normeisen ten aanzien van ISO, GLP en GMP.
De toegepaste weegcel technologie van de nieuwste generatie zorgt voor snelle weergave van de nauwkeurige weegwaarden (ongeveer 2 seconden voor de uitvoeringen met een aflezing op 0.1 mg en ongeveer 8 seconden voor de uitvoeringen met 0.01 mg en 0.1 mg.
Een interne justeerautomaat treedt bij deze serie analytische balansen in werking bij een temperatuurverandering van meer dan 1 °C en werkt op tijd gestuurd om de 4 uur.
Serie is standaard voorzien van een groot glazen windscherm met 3 schuifdeuren: altijd een comfortabele toegang tot het te wegen materiaal. Bovendien zijn deze analytische balansen standaard voorzien van een multifunctioneel weegplateau: hierdoor worden de invloeden van luchtstromingen gereduceerd en wordt een snellere insteltijd en herhaalbaarheid verkregen. Diverse objecten kunnen ook beter gefixeerd worden, waardoor stabielere wegingen kunnen worden uitgevoerd.

Optioneel is een ionisator verkrijgbaar: zie <937.356>. Deze kan vast gemonteerd worden in de analytische balans en neutraliseert elektrostatische oplading. Deze wordt eenvoudig met een druk op de knop ingeschakeld.

SerieABS-N:

De serie analytische balansen beschikt over een extern justeerprogramma CAL voor precisieafstelling met behulp van een extern testgewicht. De toegepaste weegcel is middels een volautomatisch proces vervaardigd en is uit één stuk. Onder laboratorium omstandigheden wordt binnen 3 seconden een stabiele weegwaarde verkregen. Naast een hoge hoekbelasting, is de weegcel ook scholbestendig.

Serie ABT-NM:

Binnen het Kern programma van analytische balansen is dit het premium model dat voorzien is van een single-cel weegsyteem..
Al bij een temperatuurverandering van meer dan 0.5°C treedt de interne justeerautomaat in werking bij deze modellen analytische balans. Voor het gebruikt als doseerhulp is deze balans voorzien van een hoge stabiliteitsmodus en heeft diverse filterinstellingen. Mengselbestanddelen van de receptuur worden automatisch genummerd en met nummer/gewichtswaarde afgedrukt.
De analytische balansen uit de ABT-NM serie zijn voorzien van een grote glazen windbescherming met 3 schuifdeuren.

Serie ADB:

Dit betreft de gunstig geprijsde serie analytische balansen van het programma van Kern. Deze serie heeft zelf een karaatweegschaal: de <ADB 600-C3>. De modellen uit deze serie kunnen met een extern testgewicht gejusteerd worden, om nauwkeurig wegen te waarborgen. Ook de ingebouwde waterpas (libelvorm) en stelschroeven dragen bij aan een betrouwbare meting. De bediening is eenvoudig uit te voeren met behulp van de comfortabele 6-toetsbedieing en ruime schuifdeuren die zijn toegepast bij de windbescherming voor deze analytische balansen.

ALJ-A:

Waar doorgaans het maximale weegbereik een beperkende factor is bij de analytische balansen, biedt deze serie van Kern uitkomst: Zelfs een gewicht tot 510 gram kan met hoge aflezing (en nauwkeurigheid) worden gewogen. Bij temperatuurschommelingen van 1.2°C binnen een periode van 3 jaar, treedt het intern justeerprogramma in werking. Door de bescheiden afmetingen is er makkelijk een plekje te vinden voor deze algemeen inzetbare analytische balans. Tel daarbij op het ergonomisch geoptimaliseerde bedieningspaneel dat geschikt is voor links- en rechtshandigen en u ziet de voordelen van deze serie analytische balansen.

Search engine powered by ElasticSuite