EBRO thermometers

De EBRO thermometers bieden de uitkomst als je de temperatuur wilt controleren van de producten waar je mee wilt werken. In sommige gevallen is het belangrijk om een thermometer te hebben om te controleren wat de temperatuur is van een product. Denk bijvoorbeeld aan de chemische stoffen in een laboratorium. Met een EBRO thermometer kan gecontroleerd worden wanneer de stof dicht bij bijvoorbeeld zijn kookpunt komt. Bij InstruLabo hebben we diverse soorten EBRO thermometers.

... Lees meer
5 producten
Sorteer op

Soorten EBRO thermometers

Er zijn momenteel vijf verschillende soorten EBRO thermometers bij InstruLabo. Dit zijn diverse thermometers met verschillende soorten voelers. Bekijk bijvoorbeeld de EBRO TLC750i 2 in 1 thermometer met inklapbare insteekvoeler en infraroodsensor of de EBRO TFE 510 thermometer met voeler TPE 400.

EBRO thermometer bij InstruLabo

Bij InstruLabo vindt u alle benodigdheden voor in het laboratorium. Dit varieert van een ruim assortiment aan chemicaliën, tot diverse bescherming en veiligheidsmiddelen, maar ook laboratorium glaswerk, koude en warmte apparaten en diverse pompen. In ons assortiment aan laboratoriumartikelen vindt u dus ook EBRO thermometer. Deze vindt u bij InstruLabo in verschillende soorten en maten. Bekijk het volledige assortiment om al onze opties te zien.

EBRO thermometer kopen?

Bent u geïnteresseerd in de EBRO thermometers van InstruLabo of in één van onze andere producten? Indien u nog twijfelt of vragen heeft over één van onze producten, neem dan zeker contact met ons op! Bij InstruLabo hebben we professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen.

Search engine powered by ElasticSuite