IJkvloeistoffen

Bent u op zoek naar betrouwbare ijkvloeistoffen voor uw laboratoriuminstrumenten? Bij InstruLabo vindt u een uitgebreid assortiment aan ijkvloeistoffen die essentieel zijn voor nauwkeurige kalibraties. Of u nu een expert bent in chemische analyses of nieuwe apparatuur aan het instellen bent, onze ijkvloeistoffen garanderen betrouwbare resultaten. 

... Lees meer
19 producten
Sorteer op

Wat is geleidbaarheids kalibratievloeistof?

Geleidbaarheids kalibratievloeistof is een specifiek type ijkvloeistof dat wordt gebruikt voor het kalibreren van geleidbaarheidsmeters. Deze meters meten de elektrische geleidbaarheid in een oplossing, wat een indicatie is van de hoeveelheid opgeloste zouten of ionen in die oplossing. De geleidbaarheids kalibratievloeistof heeft een bekende en precieze geleidbaarheidswaarde, waardoor het mogelijk is om de geleidbaarheidsmeter nauwkeurig af te stellen. De waarde "mS/cm" verwijst naar een maat voor elektrische geleidbaarheid, uitgedrukt in millisiemens per centimeter (mS/cm). In de context van geleidbaarheids kalibratievloeistoffen, geeft dit specifiek de elektrische geleidbaarheid van de vloeistof aan.

Hoe werkt het kalibreren?

Wanneer een apparaat wordt gekalibreerd, wordt deze ondergedompeld in de kalibratievloeistof. De meter zou de exacte geleidbaarheidswaarde van de vloeistof moeten aangeven. Als dit niet het geval is, wordt de meter aangepast of geijkt tot deze overeenkomt met de bekende waarde van de vloeistof. Dit proces zorgt ervoor dat de meter nauwkeurige metingen kan uitvoeren in verschillende oplossingen, wat essentieel is voor tal van toepassingen in laboratoria, zoals chemische analyses, waterkwaliteitstesten en meer.

Welke geleidbaarheids kalibratievloeistof verkoopt InstruLabo?

InstruLabo biedt een verscheidenheid aan geleidbaarheidskalibratievloeistoffen, die variëren in zowel elektrische geleidbaarheidswaarden als in verpakkingsgroottes. De beschikbare elektrische geleidbaarheidswaarden van de kalibratievloeistoffen bij InstruLabo zijn divers, om nauwkeurige kalibratie van verschillende soorten geleidbaarheidsmeters mogelijk te maken. Bovendien zijn deze kalibratievloeistoffen verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten, van kleinere flessen voor occasioneel gebruik of voor draagbare meetkits, tot grotere dozen voor laboratoria die regelmatig grote hoeveelheden kalibratievloeistof nodig hebben. 

Uw partner in laboratorium nauwkeurigheid

InstruLabo is uw betrouwbare partner voor alle laboratoriumbenodigdheden, inclusief ijkvloeistoffen/ kalibratievloeistoffen. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren over de beste keuzes voor uw specifieke behoeften. Wij begrijpen het belang van nauwkeurigheid in wetenschappelijk werk en streven ernaar om u producten te leveren die aan deze hoge eisen voldoen.

Search engine powered by ElasticSuite