Temperatuurmeters

Temperatuurmeter kopen? Bij Instrulabo is er een ruime keuze aan elektronische temperatuurmeters of temperatuursensoren. Kies uit verschillende types en merken die op professioneel gebied voor uiterst precieze metingen zorgen.

... Lees meer
10 producten
Sorteer op

Hoe werkt een digitale temperatuurmeter?

Een digitale temperatuurmeter werkt door middel van een sensor, oftewel een  temperatuur sensor. Wanneer de temperatuur verandert, dan ontstaat er ook een verandering in de stroom die door de sensor heen gaat. Als er dus een verandering in de stroom wordt geconstateerd, verandert ook het afleesbare getal op de display. Het getal wat wordt weergegeven is dus de temperatuur die gemeten is.

Een digitale temperatuurmeter bestaat uit een behuizing met een display scherm. Aan de bovenkant van de behuizing zit een kabel met een soort antenne. Dit is de sensor die de temperatuur meet.

Verschillende soorten temperatuurmeters

Bij Instrulabo is er keuze uit verschillende soorten temperatuurmeters. Deze hebben allemaal verschillende waardes en kunnen gebruikt worden op diverse manieren. De waardes verschillen per type temperatuurmeter:

AMARELL temperatuurmeter

  • -40 ℃ tot 120 ℃
  • -50 ℃ tot 200 ℃
  • -50 ℃ tot 300 ℃
  • -35 ℃ tot 500 ℃

TESTO temperatuurmeter

  • -100 tot 800 ℃
  • -50 tot 150 ℃

Temperatuurmeter kopen?

Op zoek naar een temperatuurmeter voor thuis of voor op het werk? Bij Instrulabo zijn de temperatuurmeters allemaal van hoogwaardig kwaliteit en zorgen voor precieze metingen. Heb je vragen over één van onze temperatuurmeters of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Search engine powered by ElasticSuite