Kookwekkers

Met een kookwekker bent u er op tijd bij. Er zijn verschillende opties aan kookwekkers. U kunt een analoge of digitale kookwekker nemen. Een analoge of mechanische wekker wordt opgewonden door deze helemaal door te draaien. Bij het terugdraaien kunt u vervolgens de gewenste tijd in minuten instellen. Kookwekkers worden in het laboratorium erg veel gebruikt. Zo wordt alles goed bijgehouden en komen fouten minder snel voor.

... Lees meer
10 producten
Sorteer op

Kookwekkers

Een analoge kookwekker bestaat uit een opwindmechanisme, dat na instelling na een bepaalde tijd een signaal geeft. Kookwekkers worden gemaakt in allerlei vormen, kleuren en modellen. Van mooie zwarte kookwekkers tot opvallende rode kookwekkers. Ook zijn er digitale kookwekkers in ons assortiment. Vaak hebben deze meer instelmogelijkheden dan een analoge kookwekker. 

Kookwekkers bij InstruLabo

Bij InstruLabo hebben we alle benodigdheden voor in het laboratorium. Van allerlei chemicaliën tot bescherming en zo dus ook kookwekkers. In de kookwekkers collectie van InstruLabo vindt u veel verschillende opties aan kookwekkers. Wij hebben bijvoorbeeld een mechanische kookwekker, een elektronische digitale kookwekker, maar ook een kookwekker met timer count-down en count-up.

Kookwekker kopen?

Heeft u al gevonden wat u zocht? We hebben bij InstruLabo professionele adviseurs die u persoonlijk verder kunnen helpen als u ergens niet helemaal uitkomt. Neem bij twijfels of vragen dus zeker even contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder.

Search engine powered by ElasticSuite