Bovenweger

Wilt u een bovenweger kopen? Bij InstruLabo zijn er diverse uitvoeringen beschikbaar. Van eenvoudig tot zeer uitgebreid.

... Lees meer
Producten 1-24 van 40
Sorteer op

KERN schoolweegschalen

KERN schoolweegschalen zijn de instapmodellen op het gebied van laboratoriumweegschalen. Deze bovenwegers zijn eenvoudig te bediening en bieden een optimale prijs-prestatieverhouding. Naast een batterijvoeding is ook netwerkvoeding door middel van een adapter mogelijk. Dergelijk adapters zijn als toebehoor beschikbaar. De volgende modellen van KERN behoren tot de schoolweegschalen: EMB-S, EMB, EMB-V, EMS en EHA. Vindt u één van deze modellen bovenwegers niet op onze website, neemt u dan contact met onze op.

Het juiste gebruik van de KERN laboratorium weegschaal

Tot de KERN basis laboratorium weegschalen worden de volgende series bovenwegers gerekend: PCB, PCD, PFB, 440, KB, EWJ. Mogelijk treft u deze niet allemaal aan op onze website: in dat geval: graag een bericht. Deze bovenwegers zijn ideaal in situaties dat er slechts één medewerker mee werkt. De series PCB, PCD, PFB, 440, KB en EWJ komen het best tot hun recht als ze gebruikt worden voor monstervoorbereiding en bieden daarbij de gebruiker nuttige ondersteuning: bezitten namelijk standaard geïntegreerde RS-232-data-interfaces en worden dan ook vaak gebruikt met printers of verbonden met een computer.

KERN bovenweger met meer nauwkeurigheid

Meer nauwkeurigheid van een bovenweger gewenst? Kies dan een model uit de KERN standaard serie (572, PNS/PNJ, PLS/PLJ, EW/EG-N). De bovenwegers uit deze series bieden u alle voorwaarden die u nodig heeft voor een effectieve en nauwkeurige weging. Belangrijke laboratoriumfuncties, zoals een receptfunctie of data-interfaces zijn altijd aan boord. Daarnaast ook dragen de hoogwaardige meetprincipes (krachtcompensatie of stemvork meetprincipe) bij in het nauwkeurig gebruik in doseerprocessen met zeer kleine gewichtsveranderingen en voor een snelle weergave.

Premium bovenwegers

De top van de bovenwegers bevinden zicht in het premium programma van KERN: PBS/PBJ en PES/PEJ. Voor de bouw zijn hoogwaardige materialen toegepast en dat resulteert in robuust en stabiele, hoogwaardige en krachtige weegsystemen met geoptimaliseerde bedieningsprocedures.

Snelle bediening door moderne touchscreen-technologie (KERN EasyTouch). Deze weegschalen zijn vooral te vinden in de laboratoria waar veeleisende laboratoriumtoepassingen worden gevraagd, zoals in de farmaceutische industrie (FDA (Food en medicijntoediening)).

Hoe kies je de jusite KERN-bovenweger?

Om het u gemakkelijker te maken om de juiste keuze van uw KERN-bovenweger te maken, zijn bij de modellen kwaliteitscodes van toepassing, die zijn samengesteld uit twee kwaliteitskenmerken: stabiliteit en van doseringsniveau.

Stabiliteit en doseringsniveau

Stabiliteit: staat voor hoe snel en gevoelig de weegresultaten worden weergegeven. Hoge stabiliteit maakt snelle en reproduceerbare weegresultaten mogelijk. Indeling in A, B, C, beste waarde: C

Doseringsniveau: resultaten van de waarden reactietijd, insteltijd en gedrag bij wegen op lange termijn. Deze parameters geven onder andere informatie over hoe goed een model het doet op gebied van doseringen. De balans voert een evenwichtsoefening uit tussen het uitfilteren van storende omgevingsinvloeden, zoals trillingen om de hoogste, precisie en snelle weergave bij het wegen van goederen tot in de kleinste details te waarborgen. Indeling in A, B, C, beste waarde: C

De series zijn als volgt ingedeeld:

EMS-S AA
EMB AA
EMB-V AA
EMS AA (EMS 3000-2 en EMS 12K0.1: BA)
EHA AA
PCB BA (PCB 2500-2, PCB 6000-1, PCB 10000-1 EN PCB 6000-0); overige AA
PCD PCD 250-3 en PCD 300-3: AA; overige BA)
PFB BA
440 AA
KB KB 120-3N, KB 240-3N en KB 360-3N: AA; overige BA
EWJ BA
572 BA
PNS/PNJ BB
PLS/PLJ BA, BC, CC (afhankelijk van het model)
EW-/EG-N: EW 220-3NM, EW 420-3NM, EW 620-3NM: AB, overige BB
PBS/PBJ:  PBS en PBJ-620-3m: BC; overige CC
PES/PEJ: BB en CB (afhankelijk van het model)

 

Search engine powered by ElasticSuite