Hangweegschalen

Hangweegschalen zijn handige weegschalen die u in uw laboratoriumruimte kan ophangen. Zo kunt u makkelijk verschillende stoffen en chemicaliën wegen. De hangweegschalen bij InstruLabo verschillen per editie. Zo kan de KERN Hangweegschaal HCN meer draaggewicht hebben, maar is minder nauwkeurig dan de KERN digitale hangweegschaal HDB. Het is dus handig dat u weet of u zware objecten gaat wegen of precieze gewichten moet weten. Zo maakt u bij InstruLabo de beste keuze bij het kiezen van een hangweegschaal. 

... Lees meer
5 producten
Sorteer op

De handige hangweegschalen van InstruLabo

Deze hangweegschalen heeft u altijd bij de hand en hoeft u nooit ergens vandaan te toveren. De KERN hangweegschalen HCN blijven door de stevige metalen clip waarmee ze vastgezet worden goed aan een lus zitten. De KERN digitale hangweegschalen zijn licht en makkelijk mee te nemen. Handig voor als u van laboratorium naar laboratorium moet. De batterijen van de hangweegschalen gaan tot 180 uur mee. Beide versies van de KERN hangweegschalen hebben een Auto-Off functie om batterij te besparen. Ze beschikken over een roestvrije haak. Hangweegschalen zijn natuurlijk ook handig voor privé gebruik. 

De verschillende hangweegschalen

De hangweegschalen die bij InstruLabo beschikbaar zijn, verschillen ook in het maximum gewicht wat ze kunnen dragen. Zo komt de KERN digitale handweegschaal in twee edities: een die een maximum draaggewicht van 5 kg heeft en een die een maximum draaggewicht van 10 kg heeft. De KERN Hangweegschaal HCN heeft een bereik van 50 tot 200 kg, afhangend van de versie die u koopt. 

Ook verschillen de hangweegschalen in de aflezing. Bij de KERN digitale hangweegschalen zijn de aflezingen nauwkeuriger, met een bereik van 5 tot 10 g. Dit verschilt per versie, dus kijk goed welke u bestelt. De KERN hangweegschalen HCN kunnen op de 100, 200 en 500 g aflezen, ook afhangend van de versie. 

Hangweegschalen kopen bij InstruLabo

Bent u op zoek naar hangweegschalen? Heeft u nog vragen over hangweegschalen of over één van onze andere artikelen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Search engine powered by ElasticSuite