Plateauweegschalen

Plateauweegschaal kopen? Bestel je plateauweegschaal eenvoudig bij InstruLabo. De plateauweegschalen van het merk KERN zijn uiterst nauwkeurig en gemakkelijk afleesbaar door het digitale scherm. Met de plateauweegschalen van KERN kun je zelfs wegen tot een maximum gewicht van 300kg.

... Lees meer
Producten 1-24 van 52
Sorteer op

Plateauweegschalen van KERN

Met een plateauweegschaal van KERN kun je gemakkelijk wegen door het te wegen voorwerp op het plateau te plaatsen. Op het digitale scherm kun je gemakkelijk het aantal gram of kilo aflezen. Zoals we gewend zijn van KERN is ook deze weegschaal uiterst nauwkeurig en eenvoudig in gebruik. Door het overzichtelijke touch-display kun je de plateauweegschaal gemakkelijk instellen en de waardes ervan aflezen. De display zit vast aan en snoer die aan het plateau vast zit. Zo kun je de plateauweegschaal neerzetten hoe je zelf wilt. 

Over het merk “KERN”

Gottlieb KERN is een mechanicus die  in 1844 begonnen is met zijn firma. Sindsdien  produceert KERN al de meest nauwkeurigste weegschalen. Kern is het uitgangspunt geworden voor precisie en betrouwbaarheid in de precisieweegschaalbouw. Een plateauweegschaal van KERN staat gelijk aan 170 jaar ervaring in het weegtechniek. Wie voor nauwkeurigheid gaat, gaat voor een weegschaal van KERN.

Plateauweegschaal kopen?

Op zoek naar een plateauweegschaal? Dan zijn de plateauweegschalen van KERN een echte aanrader. Deze weegschalen zijn gemakkelijk in gebruik en zeer nauwkeurig. Niet op zoek naar een plateauweegschaal? Neem dan eens een kijkje naar de winkelweegschalen van KERN. Heb je nog verdere vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord!

Search engine powered by ElasticSuite