Telweegschalen

Met een telweegschaal kunt u snel de hoeveelheden van een artikel bepalen. Daarnaast wordt het gemiddelde gewicht per stuk en het totaalgewicht automatisch weergeven. De telweegschalen van KERN zijn van goede kwaliteit en ideaal voor uw werkzaamheden in het laboratorium. Door ons ruime aanbod aan diverse telweegschalen kunt u exact het apparaat bestellen dat u nodig heeft. De aflezing op de apparaten varieert van 1 gram tot 0,001 gram. 

... Lees meer
6 producten
Sorteer op

Voordelen telweegschaal

Een telweegschaal van KERN kan nauwkeurig tellen. Het apparaat is gemakkelijk via het toetsenblok te programmeren. Hier kan je bijvoorbeeld het gewenst aantal referentiestukken of bekende referentiegewicht op invullen. Er zitten in totaal drie schermen op het apparaat. Deze zijn voor gewicht, referentiegewicht en aantal totaal. De telweegschaal is voorzien van een teltotaalgeheugen voor het optellen van dezelfde teldelen in totaal aantal stuks en totaalgewicht. Ook hebben de telweegschalen een grote mobiliteit dankzij accuduur, compacte vlakke constructie en laag eigen gewicht voor gebruik op meerdere plaatsen. 

Telweegschalen bij InstruLabo

Bij InstruLabo vindt u alle benodigdheden voor in het laboratorium. Dit varieert van een ruim assortiment aan chemicaliën, tot diverse pompen en ook voldoende bescherming en veiligheidsmiddelen die het werk een stuk veiliger maakt. In ons ruime assortiment aan laboratoriumartikelen vindt u ook meerdere opties aan telweegschalen. Deze vindt u bij ons in verschillende soorten, allemaal van het merk KERN. Bekijk de volledige collectie om te zien welke opties we allemaal hebben. 

Telweegschaal kopen?

Heeft u interesse in een telweegschaal van InstruLabo of in één van onze andere producten? Neem indien u nog twijfelt of vragen heeft over onze producten of service zeker even contact met ons op! Bij InstruLabo hebben professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen.

Search engine powered by ElasticSuite