Winkelweegschaal

Wil je een winkelweegschaal kopen? Bij Instrulabo bestel je jouw winkelweegschaal eenvoudig en snel! Er is keus uit veel verschillende types winkelweegschalen van het merk KERN. Deze digitale winkelweegschalen zijn geschikt voor gebruik in winkels, marktkramen of zelfs voor in laboratoriums. De KERN RPB winkelweegschaal werkt zeer eenvoudig en beschikt over 3 verschillende displays. Naast de winkelweegschaal hebben wij nog veel mer andere weegschalen, neem ook eens een kijkje bij ons volledige weegschalen assortiment.

... Lees meer
12 producten
Sorteer op

KERN winkelweegschaal

De winkelweegschalen van het merk KERN zijn erg bekend in de detailhandel. Neem maar eens stiekem een kijkje achter de kassa op de markt of bij bijv. een groentewinkel. Je zal zien dat er erg vaak een winkelweegschaal van het merk KERN staat. Waarom deze winkelweegschalen zo populair zijn, komt door de gemakkelijke bediening en grote nauwkeurigheid. 

De KERN RPB winkelweegschalen serie

De RPB winkelweegschalen serie van KERN is zorgt voor een professionele weegschaal voor bijvoorbeeld winkels en marktkramen. De KERN RPB winkelweegschaal werkt zeer eenvoudig en beschikt over 3 verschillende displays, namelijk:

  • Gewicht
  • Basisprijs
  • Verkoopprijs

Deze serie winkelweegschaal heeft een verhoogde aflezing en is verkrijgbaar in verschillende types en formaten.

GAB winkelweegschaal

De GAB winkelweegschalen serie van KERN kan ook gebruikt worden als doorgaans tafelweegschaal. Door zijn hoge nauwkeurigheid met instelbare grenswaarden heeft de GAB winkelweegschaal een ruime toepasbaarheid voor zowel thuis, in de winkel of ook zelfs in het laboratorium. Deze winkelweegschalen serie van KERN is verkrijgbaar in verschillende formaten en types.

Over het merk “KERN”

Gottlieb KERN is een mechanicus die  in 1844 begonnen is met zijn firma. Sindsdien  produceert KERN al de meest nauwkeurigste weegschalen. Kern is het uitgangspunt geworden voor precisie en betrouwbaarheid in de precisieweegschaalbouw. Een weegschaal van KERN staat gelijk aan 170 jaar ervaring in het weegtechniek. Wie voor nauwkeurigheid gaat, gaat voor een weegschaal van KERN.

Winkelweegschaal kopen?

Op zoek naar een winkelweegschaal? Zoek niet verder! De meest nauwkeurige winkelweegschalen zijn hier te vinden. Heb je vragen of wil je advies over één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Search engine powered by ElasticSuite