Zuurstofmeters

Zuurstofmeter kopen? Met een zuurstofmeter wordt het zuurstofgehalte gemeten. Een zuurstofmeter wordt ook wel oxymeter of saturatiemeter genoemd. Een saturatiemeter wordt vaak gebruikt om het zuurstofgehalte in het bloed te meten. Deze zuurstofmeter komt in een vorm van een knijper die je op je vinger moet zetten. De Zuurstofmeters die verkrijgbaar zijn bij Instrulabo zijn niet geschikt om het zuurstofgehalte in het bloed op te meten, maar zijn onder andere meer geschikt in bepaalde industrieën of laboratoriums.

... Lees meer
5 producten
Sorteer op

Wat is een zuurstofmeter?

Een zuurstofmeter is een apparaat wat het zuurstofgehalte meet. Dit zijn draagbare apparaten die op locatie te gebruiken zijn. Een zuurstofmeter bestaat uit een robuuste behuizing met een waterdicht toetsenbord en display scherm, wat ook bij weinig licht goed leesbaar is. Aan de behuizing zit een siliconen slang vast met als uiteinde het meetgedeelte van de zuurstofmeter. Deze slang kan in verschillende substanties gelegd worden om daarvan het zuurstofgehalte af te meten.

Saturatiemeter

Het verschil tussen een saturatiemeter en zuurstofmeter is dat bij een saturatiemeter het zuurstofgehalte in het bloed wordt gemeten. Dat geldt niet voor alle zuurstofmeters. Een saturatiemeter is een compact apparaatje wat veel voorkomt in de vorm van een knijper. Dit kan om een vinger geplaatst worden om snel het zuurstofgehalte in het bloed te meten. Daarnaast meet de saturatiemeter ook de hartslag.

De WTW zuurstofmeters

De zuurstofmeters van WTW zijn één van de beste zuurstofmeters die er zijn. Door het ergonomische houvast met een uiterst precieze meting zorgt ervoor dat het werken met één van deze zuurstofmeters super simpel wordt. Door het grote beeldscherm wijn de waardes gemakkelijk af te lezen, zelfs bij weinig licht. De gehele zuurstofmeter is waterdicht en heeft een batterijduur van maar liefst 2500 uur. Daarnaast heeft deze zuurstofmeter een gigantisch groot geheugen, wat bestaat uit:

  • Datum
  • Tijd
  • ID-nummers van metingen

De zuurstofmeters van WTW kunnen ingesteld worden in vier talen: Engels, Duits, Frans, Spaans

Zuurstofmeter kopen?

Op zoek naar een zuurstofmeter? Dan ben je bij Instrulabo op de juiste plaats. Deze zuurstofmeters worden toegepast in verschillende industrieën om het zuurstofgehalte van bepaalde vloeistoffen te meten. Heb je vragen over één van onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Search engine powered by ElasticSuite