Magneetroerders met verwarming

Een magneetroerder met verwarming heeft twee voornaamste functies: het roeren van substanties en het verhitten van substanties. Met een magneetroerder met verwarming kan je één van beiden toepassen of beiden tegelijk. Het wordt vooral gebruikt in scheikunde, biologie en natuurkunde. Bij InstruLabo bestel je gemakkelijk een magneetroerder met verwarming online.

... Lees meer
19 producten
Sorteer op

Wat is een magneetroerder?

Een magneetroerder is een mengapparaat dat veel in biologie, natuurkunde en scheikunde wordt gebruikt. De magneetroerders zijn elektrisch aangedreven. Dit zorgt voor een stille en efficiënte werking. Met magneetroerders beschadigd u ook het glaswerk niet wat veel in laboratoriums gebruikt wordt. Een magneetroerder bestaat uit een roerplaat waar u het glaswerk opzet. In het glaswerk zet u een roerstaafje. Het magnetische veld laat het roerstaafje een draaiende beweging maken. U kunt de roersnelheid op de magneetroerder met verwarming aanpassen. 

De magneetroerders met verwarming kunnen de substantie verwarmen terwijl het roert. Dit maakt ze heel divers en toepasbaar voor verschillende experimenten en formuletoepassingen. Elke soort magneetroerder is uniek en heeft zijn eigen specificaties. Bedenk dus goed waar u een magneetroerder met verwarming voor nodig heeft zodat u de beste keuze kan maken.     

Gebruik magneetroerders

Door de verschillende standen van de magneetroerders met verwarming kunt u precies aanpassen hoe u uw substantie wilt roeren en/of verwarmen. Magneetroerders met verwarming zijn ook populair omdat ze makkelijk te onderhouden zijn. Doordat het glaswerk amper beschadigd raakt zijn de roerstaafjes het enige wat om de tijd vervangen moet worden. De temperatuur kan precies worden ingesteld op de magneetroerders met verwarming. Dit zorgt voor een accurate temperatuur bij elke substantie die verwarmd wordt. Dit is veel accurater dan een laboratorium verwarmingskap of een bunsenbrander vlam. Door de roerbeweging wordt de warmte gelijkmatig over de inhoud verdeeld. 

Magneetroerder met verwarming kopen bij InstruLabo

Bent u op zoek naar een magneetroerder met verwarming? Bij InstruLabo zijn magneetroerders met verwarming verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Zoekt u naar passend laboratorium glaswerk voor bij uw magneetroerder met verwarming? Bekijk anders even ons glaswerk assortiment. Heeft u nog vragen over magneetroerders met verwarming of over één van onze andere artikelen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag.

 

Search engine powered by ElasticSuite