Schudmachine

Een schudmachine kopen doe je natuurlijk bij Instrulabo. Wij kijken naar jouw specifieke wensen en adviseren je een product dat bij je past. Een goede laboratorium schudmachine helpt jou om werkprocessen te vereenvoudigen. Bewerk eenvoudig meerdere monsters tegelijk en pas de instellingen van de schudmachine aan met slechts één druk op de knop.

... Lees meer
10 producten
Sorteer op

Schudmachine laboratorium

Dankzij een schudmachine kun je tot wel 30 kilogram aan monsters tegelijk bewerken. Via het LED-systeem op de voorkant van de schudmachine stel je de snelheid en looptijd gemakkelijk in. 

Pas de looptijd van de machine aan door te kiezen uit minuten, uren of de constante schudfunctie. De meeste schudmachines zijn snel en volledig in te programmeren. Handig, want zo heb je er de rest van de dag geen omkijken meer naar. Laat de schudmachine het werk voor jou doen. De schudmachine is bestand tegen temperatuurverschillen, zodat hij ook geschikt is om veilig in een koelbroedstoof te plaatsen.

Schudmachine kopen voor het laboratorium

Een schudmachine kopen is niet eenvoudig. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten en maten. Bekijk bijvoorbeeld eens deze: BÜHLER schudmachine KS 15 A. Dankzij de perfecte cirkelbeweging is deze schudmachine een waardevolle toevoeging aan je lab.

Een schudmachine kopen voor je laboratorium, doe je het beste bij Instrulabo. Wij geven jou  het beste persoonlijke advies om tot de juiste aankoop te komen. Voordat je een schudmachine kopen wil, moet je eerst duidelijk weten welke specificaties voor jou belangrijk zijn en wat je eigenlijk precies nodig hebt. Wij zijn daarbij jouw partner en helpen je graag verder.

Schaf je een schudmachine laboratorium aan bij Instrulabo, dan krijg je:

  • Orders geleverd door heel Nederland en België
  • Keuze uit een zeer breed assortiment
  • Maatoplossingen voor het beste resultaat

Toch nog iets onduidelijk?

Is er toch nog iets onduidelijk over onze schudmachines voor laboratoriums of over één van onze andere producten, neem dan contact met ons op.

Search engine powered by ElasticSuite