MERCK Lithium-Jodide watervrij voor synthese; 50 g

MERCK Lithium-Jodide watervrij voor synthese; 50 g

(0 reviews)
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:30
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Lithiumjodide watervrij voor synthese; 50 g

Bent u op zoek naar lithiumjodide watervrij? Bij InstruLabo begrijpen we het belang van hoogwaardige chemicaliën voor uw laboratoriumwerk. Ons lithiumjodide watervrij voor synthese is van de hoogste kwaliteit en is ideaal voor vele toepassingen. Wacht niet langer en verrijk uw lab met onze producten. Bestel vandaag nog lithiumjodide bij Instrulabo!

Eigenschappen en toepassingen van Lithiumjodide

Lithiumjodide, een zout dat gevormd wordt door lithium en jodium, heeft een aantal opmerkelijke eigenschappen. Dankzij de hoge oplosbaarheid in water en polaire oplosmiddelen, wordt het vaak gebruikt als elektrolyt in batterijen. Daarnaast speelt het een rol in organische synthese, waarbij het dient als een efficiënte reagens voor de synthese van verschillende organische verbindingen.

Waarom kiezen voor onze Lithiumjodide watervrij?

De kwaliteit van uw grondstoffen is van het grootste belang wanneer het aankomt op betrouwbare en herhaalbare resultaten. Ons Lithiumjodide watervrij voor synthese; 50 g is zorgvuldig geproduceerd en verpakt om de zuiverheid en effectiviteit te garanderen. U kunt erop vertrouwen dat ons product vrij is van verontreinigingen, waardoor uw onderzoeks- of productieprocessen zonder problemen verlopen.

InstruLabo – Uw betrouwbare partner in laboratoriumchemicaliën

Al jarenlang is InstruLabo dé keuze voor onderzoekers, docenten en industriële professionals die op zoek zijn naar betrouwbare laboratoriumbenodigdheden. Naast ons assortiment aan chemicaliën, bieden we ook een breed scala aan instrumenten en apparatuur aan. En met onze klantgerichte service, kunt u altijd rekenen op snelle levering en deskundig advies. Ontdek zelf waarom zoveel professionals kiezen voor InstruLabo. Bestel uw Lithium-jodide watervrij voor synthese vandaag nog en ervaar de InstruLabo kwaliteit.

Meer informatie
SKU 8.18287.0050
CAS-nummer 10377-51-2
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:30
Neem contact met ons op
Search engine powered by ElasticSuite