MERCK Styreen voor synthese; 100 ml

MERCK Styreen voor synthese; 100 ml

(0 reviews)
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:30
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

MERCK Styreen voor synthese; 100 ml

Wat is Styreen? 

Styreen is een organische verbinding met als brutoformule C8H8. Bij kamertemperatuur heeft deze kleurloze stof een onaangename geur. Styreen wordt ook wel fenyletheen genoemd. Styreen wordt vooral als monomeer voor de productie van polymeren gebruikt. Styreen wordt ook als oplosmiddel voor rubber gebruikt. Bij InstruLabo is het in hoeveelheden van 100 ml te bestellen. Bij InstruLabo is Styreen voor synthese doeleinden bedoeld. Styreen kan tot een groot aantal kunststoffen worden verwerkt, waaronder polystyreen. Ook wordt het in kleine hoeveelheden aan parfums toegevoegd. Ook wordt het als oplosmiddel bij de productie van polyesterharsen gebruikt. Styreen is ook een belangrijk tussenproduct bij de productie van fijnchemicaliën. 

Gevaren Styreen

Styreen kan ernstige brandwonden en oogletstel veroorzaken. Het is daarom van belang om altijd veiligheidsmaatregelen te nemen tijdens het werken met styreen. Draag altijd bescherming zoals, lichaamsbescherming, handschoenen en oogbescherming

Komt de stof toch in aanraking met de huid, verwijder dan de kleding en spoel de huid af met voldoende water. Raadpleeg ook onmiddellijk een arts of antigifcentrum. Na inademing van styreen is frisse lucht belangrijk en de persoon in kwestie moet een houding aanhouden die het ademen vergemakkelijkt. Raadpleeg ook direct een arts of antigifcentrum. Komt de stof in de ogen terecht dan moeten deze met water worden afgespoeld. Als het mogelijk is moeten de contactlenzen worden verwijderd. Raadpleeg ook hier direct een oogarts of antigifcentrum.

Styreen bij InstruLabo

Bij InstruLabo hebben we alle benodigdheden voor in het laboratorium. Van allerlei chemicaliën tot verschillende beschermingsmiddelen en zo dus ook styreen. Deze kunt u gemakkelijk online bestellen en laten afleveren. 

Styreen kopen?

Heeft u al gevonden wat u zocht? We hebben bij InstruLabo professionele adviseurs die u persoonlijk verder kunnen helpen als u ergens niet helemaal uitkomt. Neem bij twijfels of vragen dus zeker even contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder. 

Meer informatie
SKU 8.07679.0100
CAS-nummer [100-42-5]
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:30
Neem contact met ons op
Search engine powered by ElasticSuite