Tafelcentrifuges

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt hulpmiddel voor het scheiden van deeltjes uit vloeistoffen in uw laboratorium? De tafelcentrifuges van InstruLabo is wat u nodig heeft. Koop nu bij InstruLabo en ervaar zelf de precisie en het gebruiksgemak van onze tafelcentrifuges!

... Lees meer
Producten 1-24 van 60
Sorteer op

Maximale Prestaties in een Compact Design

Een tafelcentrifuge is specifiek ontworpen om op een labtafel te passen zonder het verliezen van functionaliteit of prestaties. Ze zijn ideaal voor routinematige toepassingen en kunnen verschillende types en volumes van buizen herbergen. Door hun design en gemakkelijke bediening kunnen ze snel en effectief een groot aantal monsters verwerken, waardoor ze essentieel zijn voor drukke laboratoria.

Toepassingen van de Tafelcentrifuge

Of u nu cellen moet neerslaan, DNA wilt pelletiseren, of vloeistof-vloeistof extracties uitvoert, de tafelcentrifuge is veelzijdig genoeg om aan uw behoeften te voldoen. In combinatie met de juiste rotors en buizen kan het een breed scala aan monstermaten en -types aan, waardoor het een onmisbaar instrument is voor biochemische, klinische en moleculair biologische laboratoria.

Investeer in Duurzaamheid en Kwaliteit

De tafelcentrifuges van InstruLabo staan niet alleen bekend om hun prestaties, maar ook om hun duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn ze bestand tegen de dagelijkse uitdagingen van een laboratoriumomgeving. Door te kiezen voor InstruLabo, kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een lange levensduur van uw laboratoriumapparatuur.

 

Search engine powered by ElasticSuite