Mucasol universeel reiniger 2 liter

Mucasol universeel reiniger 2 liter
(0 reviews)
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:30
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wat is mucasol?

Mucasol is een oplosmiddel dat veel verschillende toepassingen in het laboratorium kent. De stof is een mengsel van koolwaterstoffen, waaronder koolwaterstofalcoholen en koolwaterstoffen. Mucasol is niet-toxisch en niet brandbaar. De stof heeft ook een lagere dichtheid dan water, maar is wel goed oplosbaar in water waardoor het gemakkelijk te reinigen is. 

Toepassingen

Mucasol kent verschillende toepassingen in het laboratorium. Het kan worden gebruikt voor de extractie van vetten en oliën uit plantenmateriaal. Daarnaast kan het ook gebruikt worden voor de opschoning van organisch afval en voor de productie van zowel cosmetica en farmaceutische producten. Verder wordt mucasol ook nog gebruikt als reinigingsmiddel voor laboratoriumartikelen en instrumenten van glas, porselein, kunststof, rubber en metaal.  

Veiligheid rond mucasol

Net zoals bij alle andere chemische stoffen is het ook bij mucasol van belang om voorzichtig te werk te gaan met de stof. Draag daarom altijd tijdens het werken met alle chemicaliën voldoende veiligheid en beschermingsmiddelen zoals beschermende kleding, oogbescherming en beschermende handschoenen. Indien u toch op enige wijze wordt blootgesteld aan deze stof of een andere stof raadpleeg dan bij enige klachten of twijfel een arts. 

Mucasol kopen?

Bij InstruLabo vindt u alle benodigdheden voor in het laboratorium. Variërend van chemicaliën tot koude en warmte apparaten en een ruim assortiment aan bescherming en veiligheid. Het mucasol vindt u bij InstruLabo in een verpakking van 2 liter. 

Heeft u interesse in dit product of in één van onze andere laboratoriumartikelen? Neem bij twijfels of vragen zeker even contact met ons op. Bij InstruLabo hebben we professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen.

Meer informatie
SKU 979.106
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:30
Neem contact met ons op
Search engine powered by ElasticSuite