Metaal geplastificeerd

Efficiënt drogen en een strak laboratoriumontwerp komen samen in onze hoogwaardige metalen afdruiprekken. Deze rekken, gemaakt van stevig metaal en afgewerkt met een beschermende kunststof laag, zorgen ervoor dat uw glaswerk veilig en vrij van vlekken droogt. Ontdek het perfecte afdruiprek voor uw laboratorium bij InstruLabo.

... Lees meer
3 producten
Sorteer op

Wat Maakt Onze Metalen Afdruiprekken Uniek?

Afdruiprekken zijn onmisbaar in een laboratorium. Ze zorgen ervoor dat uw glaswerk en instrumenten op een georganiseerde manier drogen, waardoor ze direct weer klaar zijn voor gebruik. Onze metalen rekken zijn niet alleen stevig en duurzaam, maar dankzij de geplastificeerde afwerking bieden ze ook extra bescherming tegen corrosie en chemicaliën.

Waarom Kiezen voor een Geplastificeerd Afdruiprek?

Het metaal van onze afdruiprekken is voorzien van een kunststof coating, waardoor ze niet alleen stevig maar ook chemisch resistent zijn. Deze geplastificeerde afwerking beschermt tegen zowel krassen als corrosie, wat resulteert in een langere levensduur en behoud van het uiterlijk. Bovendien is schoonmaken een fluitje van een cent, het vuil en de overige resten kun je makkelijk wegvegen.

Het Belang van Metaal in Afdruiprekken

Metalen afdruiprekken hebben een aantal voordelen boven hun kunststof tegenhangers:

  • Metaal biedt een betere sterkte en duurzaamheid, waardoor ze bestand zijn tegen het gewicht van zwaarder glaswerk zonder te buigen of vervormen. 
  • Metaal is van nature hittebestendig, waardoor het veilig is om heet glaswerk direct na sterilisatie of reiniging op te plaatsen.
  • De geplastificeerde afwerking zorgt ervoor dat het metaal niet in direct contact komt met het glaswerk, waardoor krassen en andere beschadigingen worden voorkomen.

De veelzijdigheid van het Metalen Afdruiprek

Of u nu te maken heeft met bekers, kolven, petrischalen of andere laboratoriumapparatuur, onze metalen afdruiprekken zijn ontworpen om een verscheidenheid aan glas- en kunststofwaren te ondersteunen. Dankzij de flexibele indeling en de duurzame pinnen kunnen ze gemakkelijk worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Maak uw werkplek compleet met een betrouwbaar, stijlvol en functioneel afdruiprek van InstruLabo.

Search engine powered by ElasticSuite