CertoClav

CertoClav is een leverancier van verschillende soorten autoclaven en bijbehorende producten. Van complete autoclaven en sterilisatoren tot dekselhandvatten en service sets: u vindt alle benodigdheden voor het steriliseren in ons CertoClav aanbod. CertoClav is een bedrijf uit Oostenrijk en staat bekend om zijn betrouwbare kwaliteit. Met meer dan 60 jaar ervaring in de industrie, is CertoClav bekend met het reilen en zeilen van sterilisaties en benodigde apparaten. Bent u op zoek naar sterilisatieproducten van hoogwaardige kwaliteit? Neem dan vooral een kijkje in ons CertoClav assortiment. Onze CertoClav gecertificeerde deskundigen helpen u graag met persoonlijk advies over alle CertoClav producten.

... Lees meer
Producten 1-24 van 35
Sorteer op

CertoClav autoclaven

De autoclaven van CertoClav zijn van betrouwbare Oostenrijkse kwaliteit. Kiest u voor een autoclaaf of sterilisator van CertoClav? Dan weet u zeker dat u zowel vloeistoffen als allerlei instrumenten vakkundig kunt steriliseren. 

De autoclaven van CertoClav zijn beschikbaar in verschillende soorten, waaronder in formaten van 12 liter en 18 liter. Deze autoclaven worden ook wel tafelautoclaven genoemd en zijn uitermate geschikt voor gebruik in laboratoria. Qua grootte zijn de apparaten vergelijkbaar met een magnetron, zodat ze handzaam zijn in gebruik. In sommige situaties wordt ook wel met snelkookpannen verwezen naar de autoclaven van CertoClav, omdat de werking van een autoclaaf lijkt op die van een snelkookpan. 

Wij zijn CertoClav gecertificeerd

Onze InstruLabo deskundigen zijn CertoClav gecertificeerd. Dit houdt in dat onze medewerkers meerdere trainingen hebben voltooid op het gebied van service, onderhoud en kennis van CertoClav producten. Bent u op zoek naar het beste advies over autoclaven of andere producten van CertoClav? Dan helpen onze gecertificeerde medewerkers u graag met persoonlijk en deskundig advies. Door de training zijn ze op de hoogte van alle details van CertoClav producten en weten ze het fijne van de beste onderhoudsmethodes. Wilt u weten welk CertoClav product het beste bij uw toepassing past? Neem contact met ons op en vraag het onze CertoClav gecertificeerde deskundigen.

CertoClav producten bij InstruLabo

In ons ruime assortiment vindt u een grote verscheidenheid aan CertoClav producten, waaronder autoclaven, service sets en dampvaten. Door de vele jaren ervaring in de industrie van CertoClav zijn de producten van betrouwbare kwaliteit. Heeft u een autoclaaf en gerelateerde producten nodig in uw werkomgeving. Dan zijn de producten van CertoClav een uitstekende keuze.

U kunt uw CertoClav producten eenvoudig bestellen via onze website. We zorgen voor snelle en betrouwbare levering, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe producten. Voor vragen over onze diensten of producten van CertoClav kunt u altijd terecht bij onze gecertificeerde deskundigen. Ze helpen u graag verder met advies op maat voor uw werkomgeving.

Search engine powered by ElasticSuite