Flessenspoelapparaat

Flessenspoelapparaten zijn er om alle soorten flessen in het laboratorium te kunnen omspoelen. Het is een apparaat voor het spoelen en reinigen van verschillende soorten flessen. Om het apparaat te gebruiken, moet je de fles meermaals snel naar beneden drukken over de tuit, waarna er een krachtige straal water of spoelmiddel vrijkomt en de fles volledig wordt gespoeld. Hierdoor worden de flessen goed gereinigd en gesteriliseerd waardoor ze vaker gebruikt kunnen worden. 

... Lees meer
2 producten
Sorteer op

Soorten flessenspoelapparaten

Er zijn veel verschillende soorten flessenspoelapparaten. Bij InstruLabo vindt u twee soorten apparaten in het assortiment. Dit is het flessenspoelapparaat model II met ring voor flessen. Dit apparaat is wijdmonds tot 110 millimeter waardoor hij geschikt is voor flessen met een grotere opening. Daarnaast hebben we ook nog het flessenspoelapparaat model I met stervormig ventiel voor flessen. Deze is nauwmonds, namelijk 8 tot 30 millimeter. Dit apparaat is geschikt voor flessen met een smallere opening.

Flessenspoelapparaat bij InstruLabo

Bij InstruLabo vindt u alle benodigdheden voor in het laboratorium. U vindt bij ons een ruim assortiment aan verschillende chemicaliën. Daarnaast hebben we ook nog allerlei producten die het werken met deze chemicaliën een stuk veiliger maken. Deze vindt u terug in de collectie bescherming en veiligheid. Verder vindt u ook nog allerlei andere producten zoals pompen en gebruiksartikelen in verschillende materialen zoals kunststof en metaal. Ook vindt u meerdere opties aan flessenspoelapparaten bij ons. Deze vindt u in verschillende soorten. De apparaten verschillen in model. Eén van de modellen is met ring voor flessen en de ander is met stervormig ventiel voor flessen. Bekijk de hele collectie om alle opties te zien. 

Flessenspoelapparaat kopen?

Bent u geïnteresseerd in één van de flessenspoelapparaten van InstruLabo of in één van de andere producten die wij aanbieden? Neem indien u nog twijfelt of vragen heeft zeker even contact met ons op. Bij InstruLabo hebben we professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen.

Search engine powered by ElasticSuite