Zeven

Zeefgaas kopen? Bekijk hier zeefgaas het aanbod van Instrulabo. Kies uit verschillende maten. Het roestvrijstalen (RVS) zeefgaas van het merk RETSCH is speciaal ontworpen voor de zeefmachines van RETSCH en zijn vijfvoudig getest volgens internationale standaarden. Bekijk ook eens het aanbod aan de RETSCH zeefmachines.

... Lees meer
Producten 1-24 van 92
Sorteer op

Zeefgaas van RETSCH

Zeefgaas wordt ook wel filtergaas genoemd. Zeefgaas wordt gebruikt bij veel verschillende toepassingen, zoals het beveiligen van ventilatieroosters of voor gebruik van filtratie. De zeefgazen die wij aanbieden zijn speciaal gemaakt voor de zeefmachines van RETSCH. Het zeefgaas wordt in de zeefmachine geplaatst en zorgt ervoor dat de substantie gezeefd wordt op een professionele manier.

De RVS zeefgaas

De RVS zeefgazen van RETSCH voldoen aan de normen van DIN ISO 3310/1 en zijn allemaal vijfvoudig getest volgens internationale standaarden. De RVS zeefgaas heeft een diepgetrokken frame met een glad oppervlak. Ook is het RVS zeefgaas zeer stabiel dankzij de afgeronde hoeken en kunststof afsluitring. De coating tussen het RVS zeefgaas en het frame zorgt ervoor dat er geen vervuiling of zeefverlies plaatsvindt.

Zeefgaas in verschillende maten

De RVS zeefgazen van RETSCH die verkrijgbaar zijn bij Instrulabo komen in diameters van 100 mm en 200 mm en hebben verschillende hoogtes van:

  • 25 mm
  • 40 mm
  • 50 mm

Wat is een micron?

Ook is er tussen de zeefgazen variatie in micron, maar wat is een micron? Een micron is één duizendste deel van een millimeter. Dus 1 micron is 0,001 mm. Dit bepaalt dus hoe fijn het gaas is. 

Geweven of gelast zeefgaas

Bij geweven zeefgaas zijn de draden los van elkaar, desondanks kan het zeefgaas op maat geknipt worden zonder dat de wevingen loslaten. Bij gelast zeefgaas worden alle verbindingspunten van de kruisende draden aan elkaar gelast. Gelast zeefgaas is hierdoor sterker en minder buigzaam dan geweven zeefgaas. Ook gelast zeefgaas kan zonder problemen op maat geknipt worden.

Search engine powered by ElasticSuite