Spreiders kunststof (PS) haaks Drigalski 152/38 mm STERIEL (500 stuks)

  • Fabricaat Greiner Bio-One (730190).
  • Spreiders kunststof (PS) haaks Drigalski 152/38 mm STERIEL (2x500 stuks)
(0 reviews)
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:30
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Deze steriele Drigalski kunststof spreiders, haaks gevormd met afmetingen van 152/38 mm, zijn ideaal voor microbiologische toepassingen. Verpakt per 500 stuks, bieden ze een praktische oplossing voor het gelijkmatig verspreiden van culturen op petrischalen. Gemaakt van polystyreen, garanderen ze hygiëne en precisie bij elke toepassing, terwijl ze de agar niet beschadigen en bijdragen aan uniforme koloniegroei.

Overzicht van drigalski kunststof spreiders

Deze steriele kunststof spreiders zijn ontworpen voor gebruik in microbiologische toepassingen en zijn essentieel voor het gelijkmatig verdelen van culturen op een petrischaal. Elke spreider is haaks gevormd, met afmetingen van 152 mm bij 38 mm, en verpakt per 500 stuks, waardoor ze ideaal zijn voor laboratoria die streven naar efficiëntie en nauwkeurigheid.

Kenmerken en functionaliteiten

Deze Drigalski spreiders zijn gemaakt van polystyreen (PS), bekend om zijn stevigheid en helderheid. Ze zijn steriel verpakt om kruisbesmetting te voorkomen, wat ze bijzonder geschikt maakt voor gevoelige microbiologische werkzaamheden. De haakse vorm zorgt voor een gemakkelijke en effectieve verspreiding van vloeibare culturen zonder de agaroppervlakte te beschadigen.

Toepassingen en gebruik

Deze spreiders zijn ontworpen voor eenmalig gebruik om de hoogste niveaus van hygiëne en precisie te handhaven in het laboratorium. Ze zijn ideaal voor het enten van bacterieculturen of het gelijkmatig spreiden van cellen over een petrischaal. Het gebruik van deze spreiders helpt bij het verkrijgen van uniforme koloniegroei en consistente resultaten.

Voordelen van drigalski kunststof spreiders

  • Steriliteit: Gegarandeerd vrij van bacteriële contaminatie.
  • Efficiëntie: Vermindert de voorbereidingstijd en verhoogt de workflow in het laboratorium.
  • Gebruiksgemak: Lichtgewicht en eenvoudig te hanteren, wat de nauwkeurigheid bij het enten verbetert.
  • Kosteneffectief: Voordelig verpakt per 500 stuks, ideaal voor laboratoria met hoge doorvoersnelheden.

Bestel uw drigalski kunststof spreiders vandaag nog bij InstruLabo

Verhoog de nauwkeurigheid en efficiëntie van uw microbiologische processen met onze hoogwaardige Drigalski kunststof spreiders. Bezoek onze website om uw bestelling te plaatsen of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over onze producten en hoe ze uw laboratoriumpraktijken kunnen ondersteunen.

Meer informatie
SKU 0068730190
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:30
Neem contact met ons op
Search engine powered by ElasticSuite