Tongspatel hout 18/19x150 mm (100 stuks)

Tongspatel hout 18/19x150 mm verpakking 100 stuks

(0 reviews)
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:30
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Een tongspatel of mondspatel vindt haar oorsprong in de medische wereld. Een tongspatel bestaan uit een platte strook (in de meeste gevallen van splintervrij hout) en heeft afgeronde uiteinden. De lengte van een tongspatel is ongeveer 15 cm. De houten tongspatels van InstruLabo zijn 18/19x150 mm en verpakt per 100 stuks. 

Tongspatels in laboratoria

Tongspatels worden in de laboratoria gebruikt voor andere doeleinden dan de medische toepassing. Toepassingen in het laboratorium kunnen zijn pasta’s uit smeren of de spatels kunnen gebruikt worden om dingen schoon te maken. Ook kunnen de tongspatels gebruikt worden om dingen met elkaar te mengen. Voor al deze dingen hoeft u dus niet uw handen te gebruiken. Wel raden wij aan om altijd bescherming te dragen voor het geval één van de chemische pasta’s of stoffen toch in aanraking met u komen. Denk aan beschermende handschoenen, beschermende kleding en oogbescherming.

Voordelen van InstruLabo

InstruLabo bezorgt in zowel Nederland als België. Vanaf bestellingen boven de € 500,- zijn de orderkosten gratis! Uw bestelling wordt veilig en snel bezorgd. Bovendien heeft InstruLabo medewerkers die meedenken met uw situatie. Ze geven persoonlijk advies en staan u bij met mogelijkheden en oplossingen en de technische dienst repareert en controleer mankementen. Heeft u voor een toepassing speciaal glaswerk nodig? Ook daarbij kan InstruLabo u van dienst zijn!

Tongspatels bij InstruLabo

Bij InstruLabo verkopen wij alle benodigdheden voor in het laboratorium. Van chemicaliën tot bescherming en laboratorium glaswerk. Voor al u laboratorium werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Zo verkopen wij dus ook tongspatels. De keuze tongspatels bij InstruLabo is misschien beperkt, maar bij het kopen van tongspatels is de prijs/kwaliteit van belang. Bij InstruLabo bestel je tongspatels met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

Meer informatie
SKU 672.202
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:30
Neem contact met ons op
Search engine powered by ElasticSuite