Plunjerkan (RVS)

Een plunjerkan is speciaal gemaakt voor het veilig bevochtigen van sponzen of doeken met ontvlambare of chemische vloeistoffen. Met een plunjerkan kunnen deze gevaarlijke vloeistoffen veilig bewaard en gebruikt worden. De plunjerkannen zijn gemaakt van RVS (roestvrij staal) wat bestand is tegen chemische vloeistoffen. Hierbij kun je denken aan thinners, wasbenzine, ontvetters en andere chemicaliën

Niet specifiek op zoek naar een plunjerkan? Wij hebben nog meer diverse veiligheidskannen gemaakt van RVS. 

... Lees meer
2 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Wat is een plunjerkan?

Een plunjerkan maakt het veiliger en makkelijker om doeken, poetslappen of sponzen met gevaarlijke vloeistoffen te bevochtigen. Door gebruik te maken van een plunjerkan, is de kans minimaal dat er een druppel op de grond valt. Daarnaast wordt de poetslap niet te vochtig. 

Hoe werkt een plunjerkan?

Een plunjerkan lijkt op een soort pompje met een schotel aan de bovenkant. De plunjerkan kan gevuld worden met een vloeistof naar keuze. Pak een poetslap, spons of doek en druk deze op de schotel. De plunjerkan is voorzien van een pompmechanisme die het vloeistof naar de schotel laat stijgen, waardoor de doek op een veilige manier bevochtigd wordt. Wanneer de doek van de schotel wordt gehaald valt het overbodige vloeistof terug in de kan. 

Plunjerkannen kopen bij InstruLabo

De plunjerkannen die wij in ons assortiment hebben zijn voorzien van een handvat en zijn gemaakt van RVS. De wanddikte van de plunjerkan is 0,6 mm. 

Door gebruikt te maken van een plunjerkan zorg je ervoor dat er een economische hoeveelheid vloeistof wordt gepompt. Hierdoor verspil je geen dure oplosmiddelen meer! 

Leverbaar in 2 maten

De plunjerkannen in ons assortiment bestaan uit twee groottes:

  • 1 Liter
  • 2 Liter
Search engine powered by ElasticSuite