Micropipetten

Een micropipet is zeer geschikt om kleine hoeveelheden vloeistof nauwkeurig te kunnen doseren en over te brengen. Deze micropipetten zijn alleen geschikt voor eenmalig gebruik. De pipetten zijn al vooraf gekalibreerd en de hoeveelheid wordt aangegeven met een streep, ook wel de ring markering genoemd.

... Lees meer
13 producten
Sorteer op

Toepassingen micropipet

De micropipet wordt voornamelijk in het laboratorium gebruikt om kleine hoeveelheden vloeistof te kunnen doseren en over te brengen. Bij InstruLabo hebben we micropipetten van 1 uL tot met 200 uL. Hierdoor wordt er altijd voldaan aan uw wensen. De belangrijkste reden waarom een micropipet gebruikt wordt, is om de accuraatheid van het overbrengen van vloeistoffen te waarborgen. De waarde die op de micropipet staat is het maximale volume wat de pipet kan overbrengen. Voor het overbrengen van 1 tot 10 microliter kan er gebruik gemaakt worden van de micropipet van 10 uL, van 20 tot 200 kan er gebruik gemaakt worden van een micropipet van 200 uL. Dit principe geldt ook voor de overige volumes.

Micropipet bij InstruLabo

Bij InstruLabo hebben wij alle benodigdheden voor in het laboratorium. Dit varieert van een ruim assortiment aan chemicaliën, tot diverse pompen en ook voldoende bescherming en veiligheidsmiddelen die het werk in het laboratorium een stuk veiliger maakt. Ook vindt u verschillende soorten micropipetten bij ons. Bekijk de volledige collectie om alle opties te zien. 

Micropipet kopen?

Heeft u interesse in een micropipet van InstruLabo of in één van de andere chemicaliën of producten die wij aanbieden? Neem indien u nog twijfelt of vragen heeft zeker even contact met ons op. Bij InstruLabo hebben we professionele adviseurs die u graag persoonlijk verder helpen.

Search engine powered by ElasticSuite